Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια: Διαψεύδει υποτιθέμενη συνέντευξη σε εφημερίδα

282

«Όσα αναφέρονται επί αυτού είναι στη φαντασία του ‘δημοσιογράφου’»

Την είδηση ότι παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα αποκαλύπτοντας μάλιστα και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, διαψεύδει με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως εξηγεί ο κ. Κούγιας «όσα αναφέρονται επί αυτού είναι στη φαντασία του ‘δημοσιογράφου’».

  • Διαβάστε επίσης:

«Καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα επεξεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μου και τους επιστήμονες συμβούλους μου και, επιτέλους, όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλη αυτή η τηλεοπτική τραγωδία – κωμωδία, που αφορά αυτή την υπόθεση, έχει αμετάκλητα τελειώσει και αυτό θα διαπιστωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα» καταλήγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κούγια

«Οι συνεργάτες του γραφείου μου με ενημέρωσαν ότι δημοσιοποιήθηκε η ψευδής είδηση ότι δήθεν έδωσα συνέντευξη στην εφημερίδα Πελοπόννησος κι ότι δήθεν αποκάλυψα την υπερασπιστική γραμμή, την οποία θα ακολουθήσω στην υπόθεση της εντολέως μου, κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

Όλα είναι ψέματα και ουδέποτε έδωσα οιαδήποτε συνέντευξη σε οιοδήποτε δημοσιογράφο και όλα όσα αναφέρονται επί αυτού είναι στη φαντασία του «δημοσιογράφου».

Καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα επεξεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μου και τους επιστήμονες συμβούλους μου και, επιτέλους, όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλη αυτή η τηλεοπτική τραγωδία – κωμωδία, που αφορά αυτή την υπόθεση, έχει αμετάκλητα τελειώσει και αυτό θα διαπιστωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αθήνα,

05/09/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξης Κούγιας»