Οργή για το τραμπούκικο ύφος του Πολάκη: Να πάει μεταγραφή στον Μαδούρο

267

Την οργή των χρηστών του Twitter προκάλε η απάντηση του  αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη  σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τα δύο παιδιά που έσβησαν πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο της Λαμίας.

«Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;», είπε με ύφος ο κ.Πολάκης κατά τα εγκαίνια της μονάδας βραχείας νοσηλείας και της ανακαίνισης του φαρμακείου του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις, ακολουθώντας τις προσβλητικές δηλώσεις Τσίπρα για όσους διαφωνούν με το ξεπούλημα της Μακεδονίας τους οποίους χαρακτήρισε «ακροδεξιούς λαϊκιστές» και «χωρίς μυαλό».

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε νέα επίθεση προς όλους τους δημοσιαγράφους, οι οποίοι μάταια προσπάθησαν να του πάρουν μία δήλωση για τα θέματα Υγείας, λέγοντας: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!» για να καταλήξει «Ολοι σας και μόνος μου. Σας έχω!», ενώ δε δίστασε να αποκαλέσει «τσόλι που λέει μπούρδες» τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Βαρίδι για τη Δημοκρατία

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος που έχει κάνει σωρεία αποκαλύψεων για τα έργα και τις ημέρες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, τον χαρακτήρισε «βαρίδι για τη δημοκρατία» προσθέτοντας ότι «εκφράζει ολοκληρωτικές απόψεις» όταν ζητά αντί για τα προβλήματα να παρουσιάζονται τα εγκαίνια.

Προανήγγειλε, δε, ότι «θα δώσω εντολή στην δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή στον Πολάκη» επειδή ο αναπληρωτής υγείας χαρακτήρισε τον ίδιο και τους συνεργάτες του «τσόλι». «Αυτά που είπε είναι πραγματικά ντροπιαστικά για υπουργό. Δέχομαι μηνύματα από συνεργάτες μου που αισθάνονται οργή για όσα είπε ο Πολάκης. Τα χρήματα θα τα δώσουμε στο σύστημα υγείας».