Οκτώ μηνών βρέφος πέθανε στη Ρωσία από…Βότκα

532

Μόνο μητέρα δεν μπορεί να λέγεται η γυναίκα που ”πότιζε” βότκα το οκτώ μηνών αγοράκι της για να μπορεί ελεύθερη να διασκεδάζει.

Στις 5 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή το οκτώ μηνών αγοράκι με το όνομα Ζακάρ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μωράκι αρρώστησε, η μητέρα το πήγε στο νοσοκομείο και ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό έπασχε από μια ιογενή λοίμωξη και επέμειναν να νοσηλευτεί εκείνη αποφάσισε ότι το παιδί θα ήταν καλύτερα στο σπίτι μαζί της.

Τέσσερις φορές σε μία εβδομάδα ο μικρός Ζακάρ μπήκε στο νοσοκομείο αλλά η μητέρα του αποφάσιζε κάθε φορά να το πάρει μαζί της πίσω στο σπίτι. Σύμφωνα με τη Daily Mail η νεαρή μητέρα έδινε στο οκτώ μηνών αγγελούδι Βότκα για να κοιμάται και εκείνη να μπορεί να διασκεδάζει ανενόχλητη.

Μετά το θάνατο του βρέφους η αστυνομία διεξάγει έρευνα και για το σύζυγο της νεαρής μητέρας, ο οποίος ήταν πατριός του άτυχου βρέφους και φαίνεται να γνώριζε για την όλη κατάσταση χωρίς όμως να κάνει κάτι για να βοηθήσει. Η αστυνομία προς το παρών δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συλλήψεις.

Πηγή: Daily Mail

Ελευθερία Καραμπίνη
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας στη New Media Studies by Stamatis Malelis