Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει ότι ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας για να γλυτώσει από μανιώδη θαυμάστρια!

223

1-giannis-spaliaras

«Μια κοπέλα άρχισε να με ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική ανάβοντας πίσω μου τα μεγάλα φώτα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στην οδήγηση και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία» είπε ο ηθοποιός και μοντέλο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί καθώς και σε εκείνη που τον υποχρέωσε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

«Μου έχουν συμβεί ακραία περιστατικά θαυμασμού. Για παράδειγμα, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνεχώς και είχα αναγκαστεί να καλέσω την αστυνομία. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να τα λύνω έτσι τα προβλήματα μου. Το απέφυγα μέχρι που άρχισε να με ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική ανάβοντας πίσω μου τα μεγάλα φώτα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στην οδήγηση και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Μάλιστα μου είπαν οι αστυνομικοί ότι το να σε ακολουθεί κάποιος από μικρή απόσταση με τα μεγάλα φώτα θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας. Προς το παρόν έχει σταματήσει να με ενοχλεί, και ελπίζω να μην συμβεί πραγματικά σε κανέναν αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr