Ντεβά Κασέλ – Μόνικα Μπελούτσι: Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

62

Deva_Monica

Η 18χρονη κοπέλα βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της και η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπερήφανη για την κόρη της

Αν η ομορφιά και η ομοιότητα δεν αμφισβητούνται, επιβεβαιώθηκαν ακόμη περισσότερο στην επίδειξη μόδας του Dior που παρακολούθησε η 18χρονη στις 23 Ιανουαρίου. Ο λόγος για την Ντεβά Κασέλ που φαίνεται πως υιοθετεί το στιλ της διάσημης μητέρας της Μόνικα Μπελούτσι όπως το είχε και εκείνη σγουρό πριν πριν από 20 χρόνια όταν ήταν ζευγάρι με τον πατέρα της Βενσάν Κασέλ.

Αν η 18χρονη δεν επέλεξε την υποκριτική βρίσκεται στα φώτα καθώς ασχολείται με το μόντελινγκ. Η Ντεβά Κασέλ ήταν μία από τις καλεσμένες στην επίδειξη μόδας του Dior που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Rodin τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Η νεαρή κοπέλα παρακολούθησε το σόου ως θεατής και για την περίσταση επέλεξε μια μακριά μάξι φούστα την οποία συνδύασε με ένα διάφανο τοπ. Το όλο σύνολο ολοκλήρωσε με μακρύ παλτό το οποίο άφηνε τον ένα της ώμο ακάλυπτο.

Το νεαρό κορίτσι έχει ήδη κάνει συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας. Η Μόνικα Μπελούτσι περήφανη για την κόρη της ανέβασε φωτογραφία της κόρης της από την εμφάνισή της στην επίδειξη του οίκου.

 

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αποθεωτικά με πολλούς να παρατηρούν το πόσο πολύ μοιάζει στη μητέρα της.

Η ανάρτηση της Ντεβά Κασέλ

Δείτε βίντεο από την είσοδο της Ντεβά Κασέλ στην επίδειξη του Dior