Ντεβά Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι προτιμά την φυσική ομορφιά και ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

575

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι το νέο πρόσωπο της Dolce &  Gabbana | HuffPost Greece LIFE

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα, είναι εξίσου εντυπωσιακή με την μητέρα της και η νέα της φωτογραφία είναι η απόδειξη.

Το νεαρό μοντέλο διαγράφει ήδη μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και σίγουρα θα έχει μία επιτυχημένη πορεία, αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη έχει «κερδίσει» μερικά από τα μεγαλύτερα brands με την ομορφιά της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο οίκος Dolce & Gabbana, του οποίου είναι και το νέο πρόσωπο.

Η 17χρονη Ντέβα Κασέλ ανάρτησε δύο νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία ανάγκη το μακιγιάζ, αφού έχει μοναδική φυσική ομορφιά.

Μάλλον βέβαια, και η ίδια το αναγνωρίζει, αφού στην λεζάντα της φωτογραφίας της, έγραψε: «Φυσική ομορφιά».

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα, είναι εξίσου εντυπωσιακή με την μητέρα της και η νέα της φωτογραφία είναι η απόδειξη.

Το νεαρό μοντέλο διαγράφει ήδη μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και σίγουρα θα έχει μία επιτυχημένη πορεία, αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη έχει «κερδίσει» μερικά από τα μεγαλύτερα brands με την ομορφιά της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο οίκος Dolce & Gabbana, του οποίου είναι και το νέο πρόσωπο.

Η 17χρονη Ντέβα Κασέλ ανάρτησε δύο νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία ανάγκη το μακιγιάζ, αφού έχει μοναδική φυσική ομορφιά.

Μάλλον βέβαια, και η ίδια το αναγνωρίζει, αφού στην λεζάντα της φωτογραφίας της, έγραψε: «Φυσική ομορφιά».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα