Νικόλ Κίντμαν: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO, «The Perfect Nanny» με τη Μάγια Έρσκιν

326

nikol-kintman

Πρόκειται για μίνι σειρά – διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος της Γαλλίδας συγγραφέως, Λέιλα Σλιμάνι

Η Νικόλ Κίντμαν και η Μάγια Έρσκιν συνεργάζονται σε μια μίνι σειρά – διασκευή του μυθιστορήματος της Γαλλίδας συγγραφέως, Λέιλα Σλιμάνι, «The Perfect Nanny», που θα κυκλοφορήσει στο τηλεοπτικό δίκτυο της HBO.

Η ιστορία ακολουθεί μια Γαλλομαροκινή δικηγόρο που προσλαμβάνει μια νταντά για να φροντίζει τα δύο μικρά παιδιά της, επιτρέποντάς της να επιστρέψει στην εργασία της, μετά από μια μακρά άδεια μητρότητας. Στην αρχή, η νταντά φαίνεται να είναι η τέλεια επιλογή, καθώς οργανώνει εντυπωσιακά πάρτι και δουλεύει μέχρι αργά με τα παιδιά της. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μια σκοτεινή τροπή, καθώς η συμπεριφορά της ξεκινά να γίνεται εχθρική.

Το μυθιστόρημα της Λέιλα Σλιμάνι είναι εμπνευσμένο από τη δολοφονία των παιδιών Κριμ από τη νταντά τους το 2012 σε ένα αριστοκρατικό διαμέρισμα στο Upper West Side. Η Έρσκιν έχει αναλάβει το σενάριο και τη δημιουργία της επερχόμενης σειράς.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες, σχετικά με το κάστινγκ και την πλοκή. Η Νικόλ Κίντμαν και η Μάγια Έρσκιν ωστόσο, θα είναι οι δύο πρωταγωνίστριες.  Η σειρά θα προβληθεί σύντομα στο HBO. Δεν είναι γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock