Νικόλ Κίντμαν:”Είχα σπάσει τον αστράγαλό μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα”

της Μαντώς Μπερδέ

108

Πως είχε σπάσει τον αστράγαλό της αποκάλυψε η Νικόλ Κίντμαν, με την περίοδο της καραντίνας να μένει στο κρεβάτι ανήμπορη να κουνηθεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νικόλ Κίντμαν έκανε γνωστό πως είχε σπάσει τον αστράγαλό της πριν από μήνες, με αποτέλεσμα να επωφεληθεί από την περίοδο της καραντίνας μένοντας σπίτι.

“Έσπασα τον αστράγαλό μου, ήμουν περιορισμένη στο κρεβάτι, αλλά τώρα είμαι καλά. Θεραπεύτηκε γρήγορα γιατί δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς να κάνω τίποτα (λόγω καραντίνας). Το οποίο ήταν υπέροχο όταν το χρειάζεσαι να θεραπευθείς, σωστά;”, δήλωσε η Αυστραλή ηθοποιός.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως εν μέσω καραντίνας κατάφερε να μάθει ιταλικά, να διαβάσει πολύ, αλλά και να ακούει μουσική. Όσον αφορά τα δύο παιδιά της, η χολιγουντιανή ηθοποιός κατάφερε να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της, λέγοντας πως: “Έχω ένα μικρό κορίτσι που πρόκειται να γίνει 12 ετών και ένα μικρότερο 9 ετών με αποτέλεσμα να πρέπει να είμαι εκεί 24/7 γιατί έχουν τα μαθήματά τους. Η περίοδος της καραντίνας με βοήθησε στο να αφιερώσω περισσότερο χρόνο, κάτι που είναι υπέροχο. Μαθαίνεις τόσα πολλά μεγαλώνοντας παιδιά”.

Πληροφορίες: hellomagazine.com