Νέο Ηράκλειο: «Δεν ξέρω ποιοι με έδεσαν, είχα κλειστά τα μάτια», είπε η 7χρονη στους δικούς της μετά το bullying

196

shutterstock_2153195725

Σύμφωνα με τους γονείς, το παιδί κακοποιήθηκε από ομάδα συμμαθητών του – «Ήταν σε σύγχυση εκείνη την ώρα και δυσκολεύεται να θυμηθεί ποιοι ήταν», αναφέρει ο σύζυγος της μητέρας του κοριτσιού

Την άκρη του «νήματος» γύρω από το περιστατικό bullying σε σχολείο στο Νέο Ηράκλειο με θύμα την 7χρονη μαθήτρια αναζητούν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μέσα από την κατάθεση του θύματος.

Οι γονείς της καταγγέλλουν πως το παιδί κακοποιήθηκε από ομάδα συμμαθητών του οι οποίοι τη φίμωσαν και στη συνέχεια την κράτησαν δεμένη μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο σύζυγος της μητέρας της 7χρονης περιγράφει στο protothema.gr τον εφιάλτη που έζησε η ανήλικη ενώ αποκαλύπτει πως ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη μαθήτρια βεβαιώνει πως φέρει εκδορές στα χέρια και το πρόσωπο.

«Το παιδί μας μίλησε και μάθαμε τι συνέβη αλλά δεν ήθελε να το κάνει έξω από το σχολείο. Πήγαμε σπίτι και μας είπε πως ήταν έξω, στο προαύλιο, και την τράβηξαν στις τουαλέτες. Τη φίμωσαν και της έδεσαν τα χέρια. Υπάρχουν ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Είδε κάποια πράγματα ο ιατροδικαστής, ότι το παιδί έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια. Αλλά περιμένουμε την επίσημη έκθεση. Πάντως, το παιδί έχει σημάδια στα χέρια και το πρόσωπο», λέει ο σύζυγος της μητέρας του θύματος και εξηγεί πως το παιδί δυσκολεύεται να αναγνωρίσει αυτούς που την έδεσαν λόγω της άσχημης, ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται αλλά και επειδή οι ανήλικοι δράστες της είχαν δέσει τα μάτια.

«Δεν γνωρίζει ποιος το έκανε γιατί της έδεσαν και τα μάτια. Ήταν σε σύγχυση εκείνη την ώρα και δυσκολεύεται να θυμηθεί ποιοι ήταν έξω, στο προαύλιο», αναφέρει ο ίδιος.