Νέα καταγγελία για τον «δράκο» της Νίκαιας – Είχε προσπαθήσει να βιάσει γυναίκα και στα Καμίνια

285

Η γυναίκα, όταν είδε το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, κατάλαβε με τρόμο από τι είχε γλιτώσει

Ο «δράκος» που επιτέθηκε για να βιάσει 20χρονη γυναίκα στη Νίκαια είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια γυναίκα στα Καμίνια που γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ANT1, στις 8 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα ο 28χρονος πέρασε από δρόμο των Καμινίων, όταν εντόπισε το χαμηλό παράθυρο στην ημιυπόγεια κατοικία του θύματος. Το παράθυρο βλέπει στην κρεβατοκάμαρα της γυναίκας.

Ο 28χρονος κοίταξε γύρω αν τον έβλεπε κανείς, πέρασε αρκετές φορές για να βεβαιωθεί και κατέβηκε τα δύο σκαλιά για να φτάσει στο παράθυρο.

«Το αγόρι μου έλειπε που μένουμε μαζί και εκείνος από τις 3 τα ξημέρωματα μέχρι τις 5 το πρωί προσπαθούσε να μπει μέσα, έχει βγάλει φωτογραφίες» δήλωσε στον ΑΝΤ1 το θύμα.

Από τις 2.30 τα ξημέρωματα έως τις 3.30 ο 28χρονος κατάφερε να παραβιάσει το πατζούρι και να παρακολουθεί την ανυποψιάστη γυναίκα να κοιμάται. Κάποια στιγμή κοίταξε γύρω του, κατέβασε το φερμουάρ του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

«Παραβίασε το παράθυρο, το άνοιξε, έκαψε την σήτα με αναπτήρα. Προσπάθησε να μπει μέσα» εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα.

Για καλή τύχη της νεαρής γυναίκας, κάποια απότομη κίνηση του εισβολέα την έκανε να ξυπνήσει. Χωρίς να καταλάβει την παρουσία του 28χρονου, κάλεσε τον σύντροφό της ο οποίος έφτασε αμέσως.

Ο 28χρονος προσποιήθηκε τον μεθυσμένο και απομακρύνθηκε. Μόνο όταν η γυναίκα είδε την κάμερα του κλειστού κυκλώματος κατάλαβε με τρόμο από τι είχε γλιτώσει.

«Και ακόμη και πριν τον πιάσουν περνούσε έξω από το μαγαζί που δουλεύω. Περνούσε συνέχεια από το σπίτι μου…» δήλωσε έντρομη η κοπέλα.

Ο σύντροφος του θύματος ανέφερε πως τον αναγνώρισε καθώς «με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου που τον αναγνώρισε, επειδή τον ήξερε από παλιά, πήγα, τον ακολούθησα που μπήκε μέσα σε λεωφορείο, πήρα τηλέφωνο τους ΔΙΑΣ και τον πιάσανε».

«Δεν ξέρω γιατί τον άφησανε ελεύθερο, βρήκαν και ναρκωτικά πάνω του, έκανε το αυτόφωρο και τον άφησαν ελεύθερο» τόνισε το θύμα.