Μπλέικ Λάιβλι: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στο γυμναστήριο – «Το πρόγραμμα δεν λειτουργεί»

263

Gym

Η ηθοποιός σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κάνει πλάκα στον γυμναστή της

Η Μπλέικ Λάιβλι έδειξε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλιά της καθώς περιμένει το τέταρτο παιδί της. Η 35χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της ένα κολάζ από δύο φωτογραφίες στο οποίο τη βλέπουμε στο γυμναστήριο με τον γυμναστή της.

Στην πρώτη λήψη, η μητέρα τριών παιδιών στεκόταν με ένα μαύρο crop top και ένα κολάν γιόγκα που αγκάλιαζε τις πλούσιες καμπύλες της.

Στη δεύτερη φωτογραφία, η βλέπουμε με μαύρο αθλητικό σουτιέν και φαρδιά μαύρη φόρμα που έδειχνε τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Ο γυμναστής της στεκόταν δίπλα της και σε αυτή τη φωτογραφία, στην ίδια θέση με την προηγούμενη λήψη και το χέρι της ακουμπούσε στον ώμο του.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου: «Κάνω το πρόγραμμα γυμναστικής του @donsaladino εδώ και μήνες. Κάτι δεν λειτουργεί».

Η Λάιβλι ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της τον Σεπτέμβριο τα οποία έχει αποκτήσει με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Τα άλλα τρία παιδιά τους είναι ο Τζέιμς, οκτώ ετών, η Ινέζ, έξι ετών και η Μπέτι, τριών ετών.

Το 2020, η ηθοποιός είχε πει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που είναι μητέρα.

Ryan-Blake

«Υποθέτω ότι πρέπει πραγματικά να τα αγαπώ πάρα πολύ γιατί έχω εμμονή με τα παιδιά μου», εξήγησε η Λάιβλι όταν ρωτήθηκε πώς επιλέγει τους ρόλους της.

Ο Ρέινολντς μίλησε για την απόφασή του να απομακρυνθεί για λίγο από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην πατρότητα.

«Το μεγαλύτερο πράγμα για μένα, και ξέρω ότι κι εσείς έχετε παιδιά, είναι ότι δεν θέλω να χάσω αυτόν τον χρόνο με τα παιδιά μου. Όταν γυρίζω μια ταινία, συχνά βρίσκομαι στην Ευρώπη, είμαι μακριά, λείπω απίστευτα πολλές ώρες. Όταν γυρίζω ταινία κατά κάποιο τρόπο έχω απαίτηση να είμαι εκεί όλη την ώρα, όχι μόνο επειδή παίζω, αλλά γενικά είμαι και παραγωγός και γράφω και στις ταινίες μου».

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ να είμαι μπαμπάς. Λατρεύω να τα πηγαίνω στο σχολείο το πρωί, λατρεύω να τα παίρνω».