Μπέττυ Μαγγίρα για Ελένη Μενεγάκη: Είναι η τελευταία τηλεοπτική σταρ

727

mpeti-eleniΕίναι σκληρή διαπραγματεύτρια χρόνια τώρα και καλά κάνει, δήλωσε

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, την επιθυμία της να κάνει τη βραδινή ζώνη αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η παρουσιάστρια αρχικά αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι: «Φαντάζομαι ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις. Οι σχέσεις μου με τον σταθμό είναι πάρα πολύ καλές».

«Δεν ξέρουμε γενικά τι ισχύει, μέχρι να τεθεί το θέμα στο τραπέζι με το κανάλι. Τη βραδινή ζώνη πάντα την αγαπούσα», πρόσθεσε έπειτα και συνέχισε: «Αν υπάρχει φορμάτ, όπως το YFSF, που θεωρώ ότι μου ταιριάζει, βεβαίως θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του καναλιού να παρουσιάσω κάτι τέτοιο, γιατί μου αρέσει».

Για το νέο ριάλιτι «TV Queens», η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Είναι ένα φορμάτ που αφορά στην τηλεόραση, βέβαια δεν θα γίνει όπως το δικό μας. Το “TV Stars παρουσιάστε” δεν είχε τόσο απήχηση τότε. Υπήρχαν ωραία πράγματα, αλλά να ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει αρεστό ένα τέτοιο πρότζεκτ. Δεν πήγε κακά το δικό μας, αλλά δεν ήταν χιτ όπως άλλα ριάλιτι».

Επίσης, για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Από τη στιγμή που δεν τα βρήκανε με το κανάλι, είναι μια λογική εξέλιξη. Η Ελένη Μενεγάκη ξέρουμε ότι είναι σκληρή διαπραγματεύτρια, χρόνια τώρα και καλά κάνει κατ’ εμέ, γιατί είναι ένα μεγάλο brand name της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι η τελευταία τηλεοπτική σταρ θεωρώ. Τώρα πού θα πάει και αν θα πάει κάπου, θα το δούμε φαντάζομαι τον επόμενο μήνα».

Τέλος, σχετικά με τη δική της τηλεοπτική πορεία, σχολίασε: «Το 1996 έχω κάνει τόσα διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, από τηλεπαιχνίδια, από βραδινά, από μεσημεριανά, από απογευματινά, πρωινό ελάχιστα, ψυχαγωγικές εκπομπές, αυτά τα τόσα διαφορετικά πράγμα θεωρώ ότι δεν μου έδωσαν ταυτότητα. Γι’ αυτό και τώρα επιμένω λίγο σε πράγματα που πιστεύω ότι κατέχω, ξέρω πια πολύ καλά τι θέλω, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πάντα θα κάνεις πράγματα που θέλεις γιατί το κανάλι μπορεί να θέλει άλλα πράγματα από εσένα. Θα κυνηγήσω αυτά που πράγματικα πιστεύω ότι μου ταιριάζουν, μου πάνε και τα θέλω για το καλό μου».