Μίνα Αρναούτη : Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

397

Μίνα Αρναούτη : Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη αναφορικά με αρνητικά σχόλια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δίνει αγώνα για να αναρρώσει από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

Και η ίδια η Μίνα Αρναούτη έχει εμπειρία με σοβαρές περιπέτειες υγείας, καθώς ήταν μια από τις δύο κοπέλες που είχαν τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Έμεινε για πολλούς μήνες στο νοσοκομείο αλλά το χειρότερο για εκείνη ήταν το bullying που δέχθηκε για καιρό μέσα από τα social media, από ανθρώπους που για κάποιο δικό τους λόγο την θεώρησαν ότι ήταν υπεύθυνη για ό,τι έγινε.

Την Τετάρτη, η Μίνα ξέσπασε με αφορμή διάφορα σχόλια που διάβασε εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου και παίρνει ξεκάθαρα το μέρος της.

Τα σχόλια είχαν να κάνουν με τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα στο περιοδικό ΟΚ! καθώς και τη πρώτη της φωτογραφία

Διάβασε όσα έγραψε η Μίνα Αρναούτη

«Μερικά σχολια ανθρώπων που ζουν αναμεσά μας, που βρήκαν τη συνέντευξη κ το εξώφυλλο της Ιωάννας ως ευκαιρία για να γίνει διάσημη!

Ούτε έχουν αναλογιστεί ότι δεν θα ήθελε να δώσει ποτέ αυτή τη συνέντευξη με τη φωτογραφία της.

Δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι δεν θα ήθελε κάνεις να γίνει διάσημος ως μια εκδοχή του εαυτού του που δεν είχε φανταστεί, μια εκδοχή που μόνο εφιάλτης θα ήθελε να ήταν.

Ντροπή! Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω! Καμιά συμπόνια! Τη μεγαλοψυχία σας την δείχνετε μόνο σε νεκρούς!»

Πηγή: in.gr