Μιχαήλ-Άγγελος Κρητικός: Από τις πασαρέλες στις… Ειδικές Δυνάμεις!

454

Ο Μιχαήλ-Αγγελος Κρητικός είναι το «νέο αίµα» στον χώρο του µόντελινγκ και µάλιστα µε πολύ καλές προδιαγραφές ήδη, παρότι είναι µόλις 18 ετών.


Ο γιος του γνωστού ηθοποιού Στέλιου Κρητικού αυτές τις ηµέρες παρουσιάστηκε στο σώµα των Ειδικών ∆υνάµεων, καθώς κλήθηκε να υπηρετήσει τη… µαµά πατρίδα. «Νιώθω έτοιµος και δυνατός να αντιµετωπίσω τα καλά και τα δύσκολα που θα συναντήσω. Νιώθω σχεδόν έτοιµος να αποχωριστώ ό,τι αγαπώ και πολύ έτοιµος να αντιµετωπίσω την πρόκληση των Ειδικών ∆υνάµεων που επέλεξα να υπηρετήσω».

Αν και θα µπορούσε να πάρει αναβολή για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, δεν το έκανε, καθώς αποφάσισε να τις θέσει ως προτεραιότητα ώστε να αφοσιωθεί, όταν τελειώσει από αυτές, σε πράγµατα που του αρέσουν πολύ, όπως είναι το µόντελινγκ αλλά και η υποκριτική. «Μου αρέσει πολύ ο χώρος της µόδας. Όµως, λόγω της ιδιότητας των γονιών µου, έτυχε να έχω µεγαλώσει κυριολεκτικά µέσα στο θέατρο και στα καµαρίνια», παραδέχεται ο γοητευτικός νέος και συνεχίζει: «Τα ερεθίσµατά µου είναι τέτοια (σ.σ.: εκτός από τον ηθοποιό πατέρα του, και η µητέρα του Νάνσυ Φαφούτη είναι ηθοποιός), που έχω αποφασίσει, τελειώνοντας τη θητεία µου, να σπουδάσω σκηνοθεσία και υποκριτική. Παράλληλα θα ασχολούµαι και µε το µοντέλινγκ».

Η ενασχόλησή του µε το µόντελινγκ ξεκίνησε πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. «Το µόντελινγκ ήρθε απρόβλεπτα στη ζωή µου, όταν παρευρέθηκα σε µια εκποµπή στο Mega όπου συµµετείχε ο πατέρας µου και εγώ είχα πάει να δω ένα γύρισµα. Εκεί µε είδε ο ενδυµατολόγος της εκποµπής και λόγω εµπειρίας είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάω σε γραφείο µοντέλων, γιατί γράφω πολύ ωραία στην κάµερα… Πήγα να µε δουν και έτσι άρχισαν όλα», θυµάται ο Μιχαήλ-Αγγελος, τον οποίο σχετικά πρόσφατα είδαµε να ποζάρει δίπλα στις φιναλίστ του «Greece’s next top model», στον µεγάλο τελικό που ανέδειξε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν.

«Θεωρώ ότι η καθεµία από τις κοπέλες του τελικού (σ.σ.: Ειρ. Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο) είχε κάτι που την έκανε ξεχωριστή. Ολα κρίθηκαν στη λεπτοµέρεια», σχολιάζει ο 18χρονος «Αδωνις» και θυµάται τις πιο σηµαντικές στιγµές του στον χώρο του µόντελινγκ: «Νιώθω τυχερός, γιατί έχω κάνει όµορφες δουλειές µέχρι σήµερα µε υπέροχους και σηµαντικούς ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω πολύ και είµαι υποµονετικός, καθώς είναι ένα επάγγελµα που ναι µεν είναι λαµπερό, αλλά έχει πολλές απαιτήσεις. Σπουδαιότερη δουλειά µου είναι αυτή της παγκόσµιας καµπάνιας της Diesel, καθώς είχα την τύχη και την τιµή να είµαι το µόνο µοντέλο από την Ελλάδα που επιλέχθηκε». Οσο για τη σχέση του µε το αντίθετο φύλο, ο Μιχαήλ-Αγγελος βλέπει τις… µετοχές του να ανεβαίνουν, µε τον ίδιο να λέει µε χιούµορ: «Οι σχέσεις µου µε το άλλο φύλο είναι πολύ καλές µέχρι να πω ότι έχω κοπέλα. Αστειεύοµαι. Προτιµώ να κάνω εγώ το πρώτο βήµα, αν και η ζωή µε διέψευσε και η κοπέλα µου ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήµα».