Μενεγάκη: Με τρομάζετε και δεν το θέλω αυτό, είπε μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το MEGA

119

menegakik_megaΑπέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα και ζήτησε από τους ρεπόρτερ να τη σεβαστούν

Κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών και ρεπόρτερ συγκεντρώθηκαν έξω από το MEGA προκειμένου να συναντήσουν την Ελένη Μενεγάκη και να αποσπάσουν δηλώσεις της.

Οι ρεπόρτερ συνάντησαν την παρουσιάστρια που έφευγε με το αυτοκίνητό της, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της. Η ίδια σταμάτησε το αυτοκίνητο και κατέβασε το παράθυρό της, προκειμένου να μιλήσει στους δημοσιογράφους, που ήθελαν να τη ρωτήσουν για το οριστικό τέλος στη συνεργασία της με το MEGA.

Η ίδια μίλησε με ευγένεια στις κάμερες, ζητώντας τους να τη σεβαστούν, στο ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Λοιπόν, μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Θέλω να σας πω το εξής, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαστε εδώ, όμως δεν θα ήθελα να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλό απόγευμα».

H Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως τη φετινή σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία της με το MEGA, τρία χρόνια μετά τη μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση.

Το 2021, μετά από την αποχώρησή της από τον Alpha κι ένα διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στο Mega.

Ωστόσο, με την τηλεοπτική σεζόν να φτάνει στο τέλος της, η Ελένη Μενεγάκη με διακριτικότητα, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της πως δεν υπήρχε συμφωνία με τον σταθμό στις προτάσεις που της έγιναν, με αποτέλεσμα να αποφασίσει η ίδια τη λήξη της συνεργασίας τους.