Μέγκαν Μαρκλ: Θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ της Disney

της Μαντώς Μπερδέ

268

Αφηγήτρια σε καινούργια ταινία της Disney θα γίνει η Μέγκαν Μαρκλ, μετά από την παραίτησή τους με τον πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μια καινούργια αρχή κάνει η Μέγκαν Μαρκλ, από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα με τον αγαπημένο της πρίγκιπα Χάρι.

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι, μένουν μακριά από το παλάτι καιτο Ηνωμένο Βασίλειο, συγκεκριμένα στον Καναδά, με τον 10 μηνών γιο τους, Άρτσι.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, η Μέγκαν Μαρκλ κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα πλέον, ως αφηγήτρια σε ντοκιμαντέρ της Disney. Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή η Disney, ενώ
ακολούθησε η επιβεβαίωση από το παλάτι.

«Η Disney, σήμερα γνωστοποίησε πληροφορίες για το voiceover project της δούκισσας του Σάσεξ στην ταινία «Elephant» που θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου», αναφέρει
χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι σχετικά με την καινούργια δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου, τρεις ημέρες μετά και την επίσημη απόσυρση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Η Δούκισσα του Σάσεξ συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να δίνει την αμοιβή της σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.