Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Φωτογραφία να καταδιώκονται από παπαράτσι είναι από την πρεμιέρα του Χάρι Πότερ

245

Meghan_Harry1

Fake news στο ντοκιμαντέρ τους – Το ζευγάρι όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία δεν είχε καν γνωριστεί

Μια εικόνα που προφανώς προορίζεται να δείξει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να καταδιώκονται από παπαράτσι στη νέα τους σειρά του Netflix είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στην πρεμιέρα του «Χάρι Πότερ», χρόνια πριν το ζευγάρι γνωριστεί.

Στο teaser του ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan» μια ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει δεκάδες φωτογράφους με τις κάμερες τους να τραβούν στιγμιότυπα. Τότε ο Χάρι λέει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», υπονοώντας προφανώς ότι τους προστάτευε από τους παπαράτσι και τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Αλλά σύμφωνα με τη Sun, η «λυσσασμένη» για φωτογραφίες ομάδα, στην πραγματικότητα τράβαγε πλάνα από το καστ της ταινίας «Harry Potter and the Deathly Hollows: Part Two» σε εκδήλωση στο Λονδίνο το 2011.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2016, δηλαδή πέντε χρόνια αργότερα. Μάλιστα κανένας από τους δύο δεν είχε πάει στη συγκεκριμένη πρεμιέρα.

Photo_Xarri

Ο φωτογράφος της Sun, Doug Seeburg, ο οποίος βρίσκεται στην εικόνα, δήλωσε ότι δεν υπήρχαν μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκδήλωση.

Η φωτογραφία προέρχεται από τον ιστότοπο εικόνων αρχείου Alamy, ανέφερε η Sun.

«Στο τρέιλερ του Netflix υπονοείται ότι οι φωτογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, προσπαθούσαν να τραβήξουν το βασιλικό ζεύγος – αλλά αυτό είναι ανοησία», δήλωσε ο Seeburg στο βρετανικό πρακτορείο. «Το να εμφανιστεί μια φωτογραφία από εκείνη την πρεμιέρα σε αυτό το τρέιλερ για τον Χάρι και τη Μέγκαν μοιάζει με… δουλειά κάποιου τεμπέλη».

 

Meghan_Harry

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας δήλωσε ότι η «ψεύτικη» φωτογραφία αποδυναμώνει αυτό που προσπαθεί να πει ο Χάρι για την προστασία της οικογένειάς του. Είπε ότι το λάθος οφειλόταν σε «απροσεξία» του Netflix και ότι είναι απίθανο να το γνώριζε ο Χάρι.

Η Sun δήλωσε ότι το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.