Μάθιου ΜακΚόναχι: Στο πλευρό των πληγέντων από τη σφοδρή κακοκαιρία στο Τέξας

365

w23-17171821916536

Ο 51χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός δεν ξεχνά ποτέ τη γενέτειρά του

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και η σύζυγός του Καμίλα πρόκειται να διοργανώσουν το επόμενο διάστημα διαδικτυακή εκδήλωση, με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για όσους επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία με χιονοπτώσεις και παγετό στο Τέξας.

«Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς, η πατρίδα μου, το Τέξας επλήγη από τη χειρότερη χειμερινή καταιγίδα των τελευταίων 70 χρόνων. Άφησε πολλούς ανθρώπους χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς νερό και χωρίς πολλές βασικές ανάγκες» ανέφερε ο ίδιος σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Και ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτροδότησης αποκαθίσταται ευτυχώς, οι κατεστραμμένοι αγωγοί υδροδότησης σε νοσοκομεία και σε σπίτια έχουν αφήσει πολλούς κατοίκους του Τέξαςχωρίς τα απολύτως απαραίτητα που χρειάζονται για να επιβιώσουν» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι η διαδικτυακή εκδήλωση θα διοργανωθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ελέγξετε τους γείτονές σας, αν είναι ασφαλείς»

είπε απευθυνόμενος στους κατοίκους του Τέξας. «Πηγαίνετε να χτυπήσετε μια πόρτα. Πηγαίνετε εθελοντικά. Εάν έχετε οικονομική άνεση, παρακαλώ βοηθήστε έναν που δεν έχει. Υπάρχουν πάρα πολλοί» τόνισε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα