Μαριέττα Χρουσαλά: Στο Κάιρο για τα γενέθλιά της – Το πάρτι, οι καλεσμένες της και το ολόχρυσο φόρεμα

301

marietta_parti23

Μέχρι την Αίγυπτο ταξίδεψαν, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου, η Καλομοίρα και η Αθηνά Οικονομάκου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στο Κάιρο επέλεξε να γιορτάζει τα γενέθλιά της για φέτος, η Μαριέττα Χρουσαλά με καλεσμένες παρουσιάστριες, ηθοποιούς και μοντέλα από την Ελλάδα.

Η ημέρα των γενεθλίων ήταν η 11η Μαρτίου, την οποία και πέρασε μαζί με την οικογένειά της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους φίλους και φίλες της από την ελληνική σόου μπιζ.

Από βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, φαίνεται πως το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Καλομοίρα, που είναι και κουμπάρα της Χρουσαλά, η Δήμητρα Λαζαράτου, η Μαίρη Βιτινάρος, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι παραπάνω έφθασαν στο Κάιρο και «πλημμύρισαν» το Instagram με φωτογραφίες τους μπροστά από τις πυραμίδες. Πολλές από τις φίλες της Μαριέττας Χρουσαλά, ανάρτησαν και κλιπ από το πάρτι, δείχνοντας την ολόχρυση εμφάνιση της παρουσιάστριας. Επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα σε στιλ μαγιό και ένα μεγάλο άνοιγμα στο δεξί της πόδι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι της Μαριέττας Χρουσαλά

marietaa

 

arietta72392