Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: «Λογικά πρώτα θα έρθει το παιδάκι και μετά ο γάμος»

130

marialena_-_sakis

«Θεωρώ τον γάμο απλά ως μία διαδικασία που πρέπει να γίνει, για να πάρεις την ευλογία του Θεού» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μίλησαν για τον τρόπο που τo «Survivor» επηρέασε τη μεταξύ τους σχέση και για την πρόβα πρότασης γάμου που πραγματοποιήθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το ζευγάρι επίσης αναφέρθηκε στη σχέση του επιχειρηματία με τη μητέρα της συντρόφου στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Υοu».

Σχετικά με το «Survivor» και αν δυνάμωσε τη σχέση τους, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Φυσικά, και τις δύο φορές το παιχνίδι μας έφερε αρκετά κοντά και μας δυνάμωσε. Ζήσαμε για μήνες μακριά από εξωτερικούς παράγοντες, υποχρεώσεις και κινητό, και ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο -κάτι που δεν είναι εύκολο να νιώσει αντίστοιχα ένα ζευγάρι στην έξω ζωή. Μπορεί να είμαστε τεσσεράμισι χρόνια μαζί, αλλά νιώθω ότι γνωριζόμαστε πολλά περισσότερα, μία δεκαετία σίγουρα. Και είμαι ευτυχισμένος, γιατί δεν έχουμε κουραστεί από αυτό αλλά είμαστε ακόμα ερωτευμένοι».

Ενώ, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε από την πλευρά της:«Έχουμε ακούσει ιστορίες από ζευγάρια στην καραντίνα, που ήταν όλη μέρα μαζί, και στο τέλος κατέληξαν να τσακωθούν πολύ άσχημα και να χωρίσουν. Νομίζω πως διαχειριστήκαμε τα πράγματα με πολύ σεβασμό και κατανόηση ο ένας για τον άλλον και αυτό δυνάμωσε τη σχέση μας. Έχουμε περάσει από 40 κύματα, αλλά αντί αυτό να μας απομακρύνει, μας ενώνει ακόμα περισσότερο».

20230712012850_1D8A9996__1_

Σε ερώτηση για το πώς θα χαρακτήριζε τη σχέση του με ποδοσφαιρικούς όρους, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Είναι το highlight. (γελάει) Πολλοί τη λένε “γκρινιάρα”, αλλά εγώ πιστεύω ότι η γκρίνια είναι η γλύκα της γυναίκας, το αλατοπίπερο στη σχέση μας και αυτό μας κρατάει τόσο ενωμένους. Ο κόσμος έβλεπε για μεγάλο διάστημα τη Μαριαλένα να είναι άσχημα ψυχολογικά, αλλά πολλές φορές στάθηκε στο πλευρό μου και ήταν εκείνη που με κράτησε στο παιχνίδι, όταν αντίστοιχα περνούσα εγώ πολύ δύσκολα. Είναι ο άνθρωπός μου».

Ενώ, η σύντροφός του σχολίασε: «Μπορεί να λένε ότι είμαι γκρινιάρα, αλλά πραγματικά αυτό πού εισπράττω από τον Σάκη είναι ότι αυτή η γκρίνια δεν μας επιτρέπει να ρουτινιάζουμε. Θέλω να πω, ωστόσο, ότι στο Survivor είναι λογικό να βγαίνουν περισσότερα νεύρα, γιατί παίζει ρόλο η πείνα και τα ορμονικά, που βαράνε καμπανάκι ορισμένες φορές. Ήμουν τυχερή επειδή ήξερα ότι ο Σάκης, δεν πρόκειται να με παρεξηγήσει, ίσα-ίσα ήταν δίπλα μου και μου εξηγούσε τα πάντα με ήρεμο τρόπο».

6583_MARIALENA_ROYMELIOTI_SAKIS_KATSOYLIS_31102022__1_

Σχετικά με την ψεύτικη πρόταση γάμου που έκανε, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Ήταν άβολο, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι είμαστε ένα τίποτα και μπορεί όλα να τελειώσουν. Eκτίμησα το γεγονός ότι έχω περάσει τόσο όμορφα με την Μαριαλένα και μου βγήκε πολύ αυθόρμητα».

Ενώ, η κοπέλα του επεσήμανε: «Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση, ένιωσα λίγο αμήχανα γιατί δεν μου έχουν ξανακάνει πρόταση γάμου -ούτε σε πρόβα. Ταυτόχρονα, όμως, χάρηκα που εκδήλωσε ο Σάκης αυτή τη σκέψη του και μου βγήκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα».

0488_SAKIS_KATSOYLIS_MARIALENA_ROYMELIOTI_2272023__1_
Για το ενδεχόμενο μιας πραγματικής πρότασης γάμου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα δούμε… Λογικά θα δείτε την αντίδρασή μου γιατί θα την βιντεοσκοπήσει. (γέλια)».

Και ο γνωστός επιχειρηματίας είπε από πλευρά του: «Ο γάμος είναι απλά μια ταμπέλα που μπαίνει για την ολοκλήρωση της σχέσης. Εμείς νιώθουμε πολύ καλά μεταξύ μας και νομίζω ότι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία σε κάθε ζευγάρι. Είμαστε μαζί αρκετά χρόνια, έχει δοκιμαστεί η σχέση μας σε πολλά επίπεδα, οπότε ό,τι έρθει από εδώ και πέρα είναι ευπρόσδεκτο. Γιατί όχι ένα παιδί και ένας γάμος;».

«Το πότε θα γίνει ο γάμος εξαρτάται από τον Σάκη, διότι ακόμα δεν έχει κάνει κανονική πρόταση… Αλλά κι εγώ θεωρώ τον γάμο απλά ως μία διαδικασία που πρέπει να γίνει, για να πάρεις την ευλογία του Θεού. Από κει και πέρα, είμαστε πολύ καλά και δεν χρειάζεται να μπει η ταμπέλα ότι είμαστε παντρεμένοι για να το αποδείξουμε. Λογικά πρώτα θα έρθει το παιδάκι και μετά ο γάμος, θα πάμε για γαμοβάφτιση. (γέλια)», πρόσθεσε η γυμνάστρια.

1875_MARIALENA_ROYMELIOTI_SAKIS_KATSOYLIS_1592022__1_

Τέλος, σε ερώτηση για διάφορα πράγματα που είχαν ειπωθεί από τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη, η ίδια σχολίασε: «Όταν είχαμε χωρίσει με τον Σάκη, η μαμά μου δεν με έβλεπε καλά, γι’ αυτό είπε ό,τι είπε όταν μπήκε εκείνος στο παιχνίδι. Ωστόσο είδε στην πορεία ότι ο Σάκης με φροντίζει, τους έφερα σε επαφή, συζήτησαν μεταξύ τους και το λύσανε».

Ενώ, ο Σάκης Κατσούλης είπε με τη σειρά του: «Ήταν απόλυτα λογικό να επηρεαστεί η γυναίκα απ’ όλη την πίεση που δέχτηκε, που καθημερινά ήταν άνθρωποι κάτω από το σπίτι της και της έλεγαν πράγματα για το παιδί της τα οποία δεν μπορούσε να ξέρει αν ισχύουν. Χαίρομαι που στο τέλος δέχτηκε την άποψη της κόρης της, εφόσον την έβλεπε ευτυχισμένη και πλέον είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO