Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Αυτή τη συνήθειά τους επαναφέρουν από τότε που ήταν ζευγάρι

704

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Αυτή τη συνήθειά τους επαναφέρουν  από τότε που ήταν ζευγάρι | in.gr

Στη ζωή μετά το Survivor προσπαθούν να προσαρμοστούν Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης. Οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί αν και έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν είναι ξανά ζευγάρι. Τουλάχιστον όχι για την ώρα, καθώς κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Μαριαλένα και Σάκης λοιπόν, μετά τις συναντήσεις στο κατάστημα του νικητή του ριάλιτι, την κοινή έξοδό τους στο Δελφινάριο και στη θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, μαζί με τον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Τα νέα αποκάλυψε πρώτα η Μαριαλένα με live που έκανε στο Instagram ενώ ο Σάκης Κατσούλης, ανέβασε story δίνοντας ραντεβού με τους φαν τους στην παραλία Θεσσαλονίκης. Μετά από τα παραπάνω, ο επιχειρηματίας ανέβασε ένα βίντεο από την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι και συνήθιζαν να ανεβάζουν χιουμοριστικά βιντεάκια στο Tik Tok.

Αυτή τη συνήθεια φαίνεται ότι έχουν σκοπό να επαναφέρουν, αφού ο Σάκης ζητά από τον κόσμο να τους κάνει follow και να περιμένει για νέο βίντεο, το οποίο έρχεται σύντομα.

Πηγή: in.gr