Μαρία Σολωμού: Όταν έχω όρεξη κάνω μπότοξ, αρχίζουν να κρέμονται όλα προς τα κάτω σιγά σιγά

623

solwmou_mpotox32

Δεν αντέχω τις βελόνες, αν με κοίμιζαν μπορεί και να τα έκανα όλα, συνέχισε – Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε σε εκδήλωση εταιρείας καλλυντικών και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η ηθοποιός είπε ότι προσέχει τον εαυτό της, βάζοντας κρέμες και πρόσθεσε ότι: «Αρχίζουν να κρέμονται όλα προς τα κάτω σιγά-σιγά». Ακόμη, είπε ότι μερικές φορές, συνήθως το καλοκαίρι, κάνει μπότοξ.

Η Μαρία Σολωμού είπε αναλυτικότερα: «Δεν ξέρω κανέναν που δείχνει πιο νέος απλά και μόνο με ενέσιμες θεραπείες. Μπότοξ κάνω όποτε έχω όρεξη, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια και το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δεν αντέχω τις βελόνες για αυτό δεν κάνω ενέσιμες θεραπείες. Αν με κοίμιζαν μπορεί και να τα έκανα όλα, πάντα όμως, με πολλή προσοχή».

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κάνε ότι θες αρκεί να μην βλέπω σημαία από χιλιόμετρο».

Τέλος, αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχεται κατά καιρούς. «Δεν με πειράζουν που με σχολιάζουν στα podcast, γιατί ακόμα και δεν έκανα αυτό θα έβρισκαν κάτι άλλο. Δεν με πειράζει αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι γιατί και αυτό είναι λογικό. Με πειράζει μόνο όταν απομονώνουν τρεις λέξεις και βγαίνω εγώ να είμαι η τρελή» είπε η Μαρία Σολωμού.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ