Μαντώ Γαστεράτου: Η τηλεόραση θέλει γερό στομάχι για να αντέχεις τις ματαιώσεις

190

mado_gasteratou

Υπήρξαν και δύσκολες συνεργασίες αλλά πάντοτε κατάφερνα να βρω ένα κανάλι επικοινωνίας, δήλωσε

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για τις δύο εγκυμοσύνες της, τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να χάσει τα κιλά που πήρε αλλά και την εμπειρία της στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Ιφιγένειας Μπάκα στο Youtube.

 

Αρχικά, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε: «Οι κατάλληλοι άνθρωποι που απευθύνθηκα, πρώτον ήταν ένας διατροφολόγος ο οποίος με βοήθησε να χάσω τα κιλά που είχα πάρει και από τις δυο εγκυμοσύνες γιατί… και στις δυο εγκυμοσύνες έτρωγα. Στην πρώτη είχα πάρει 25 κιλά, μετά από 2 χρόνια ήρθε και η μπεμπούλα μου που προστέθηκαν άλλα 20 κιλά οπότε, αυτό το παραπανίσιο βάρος που είχα πάρει και δεν χάθηκε ποτέ, είπα ότι τώρα που έχω μπει σε μια σειρά και έχω βρει τα πατήματα μου και χρόνο για τον εαυτό μου θέλω να ξεκινήσω αυτή τη διαδικασία πολύ πιο ήρεμα και ομαλά».

Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Με το που γέννησα τον Γιωργάκη, μετά από έναν χρόνο, είχα στο μυαλό ότι “οκ, θα κάνω και δεύτερο παιδάκι”. Δεν πίεσα καθόλου τον εαυτό μου, είπα ότι πάμε τώρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το σώμα μας».

Σχετικά με την πορεία της στην τηλεόραση ανέφερε: «Η τηλεόραση θέλει γερό στομάχι για να αντέχεις τις ματαιώσεις. Γιατί εκτίθεσαι στον κόσμο, δίνεις κομμάτια σου. Υπήρξαν και δύσκολες συνεργασίες αλλά πάντοτε κατάφερνα να βρω ένα κανάλι επικοινωνίας και να συμπλέω. Πάντα περνάς από μια σύγκριση και έναν ανταγωνισμό».