Λιάγκας και Μπέος: Μεγάλος καβγάς on air – «Εσύ έλεγες ότι δεν θες τα παιδιά σου να γίνουν γκέι» – «Κλείσ’ τον τώρα»

185

liagas_mpeos3894

Η τηλεφωνική παρέμβαση του δημάρχου που έβγαλε εκτός εαυτού τον παρουσιαστή – «Αλητείες όχι σε μένα, όταν σε έβριζε η κόρη σου δεν το έπαιξα» είπε ο δημοσιογράφος

Μεγάλος καβγάς εκτυλίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο. Ο δημοσιογράφος απάντησε σε όσα δήλωσε πρόσφατα εναντίον του, ο δήμαρχος Βόλου.

Μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα, το πρωί της Τρίτης, ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη τηλεφωνικά και η συζήτηση κατέληξε σε μεγάλο καβγά.

Ο δήμαρχος επέμεινε στην περιβόητη δήλωση αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και έφερε ως παράδειγμα αναφορές του Γιώργου Λιάγκα σε εκπομπή που παρουσίαζε με τη Φαίη Σκορδά, κατά το παρελθόν.

«Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου Φαίη Σκορδά είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι» είπε ο Δήμαρχος Βόλου βγάζοντας εκτός εαυτού τον δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο

«Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ. Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω. Κλείσ’ τον τώρα! Τώρα. Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι. Και δεν θέλω τον κύριο Μπέο ξανά στην εκπομπή. Τέλος! Και γιατί τον έβγαλα; Γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Και το ό,τι είπα πριν από μερικά χρόνια, το είπα τελείως διαφορετικά. Και να το πούμε τι είπα, αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απ΄έξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου παιδιά. Αλητείες σε εμένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές…» είπε ο παρουσιαστής εν εξάλλω.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» πριν τον καβγά

Η κόντρα ανάμεσά τους δεν ξεκίνησε τώρα. Έπειτα από σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση, το πρωί της Τρίτης 28 Νοεμβρίου.

«Επειδή το πράγμα είναι σοβαρό και είναι επί προσωπικού. Επειδή πήγε στον ανδρισμό και στα παντελόνια και εγώ το παιχνίδι αυτό θα το παίξω, γιατί τα τιμάω τα παντελόνια που φορώ Δήμαρχε. Όταν άλλες εκπομπές βγάλανε την μια σου κόρη να σε βρίζει, εγώ που φοράω παντελόνια –επειδή δεν παίζουμε ό,τι πουλάει – και όταν ένα παιδί βρίζει τον πατέρα του, πουλάει πολύ. Εγώ δεν παίζω ό,τι πουλάει και ειδικά το εσωτερικό μιας οικογένειας και μια κακή σχέση που μπορεί να είναι πλάνη. Επειδή μιλήσαμε στο τηλέφωνο εκείνες τις ημέρες, σου λέω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου επιλέξαμε να μην το παίξουμε. Άρα λοιπόν δες ποιος τιμά τα παντελόνια και ποιος όχι.

Δεύτερον, είμαι ο μόνος που όταν σε έβριζε όλη η Ελλάδα, γύρισα και είπα πως για να σε ψηφίσει τρίτη φορά ο Βόλος, είσαι καλός δήμαρχος, κάτι καλό έχεις κάνει. Και μάλλον είσαι για να σε ψηφίσουν, διότι εσύ ο ίδιος αδικείς τον εαυτό σου με τους χαρακτηρισμούς. Με τη δικιά σου άποψη, που είσαι εναντίον του γάμου ομοφύλων και της τεκνοθεσίας, μπορεί να συμφωνεί το 60-70% της χώρας. Κι εγώ μπορεί να συμφωνώ ή να μη συμφωνώ, δεν έχει σημασία, είναι ο τρόπος και ο χαρακτηρισμός.

Βγήκες μια μέρα, και όχι μια τυχαία μέρα, τη μέρα της νίκης, που παρότι στην είχαν πέσει πολλοί ξαναβγήκες με 57%, και τη μέρα εκείνη με ένα μικρό ακροατήριο που χειροκροτούσε, έλεγες ότι με το παράδειγμα του Κασσελάκη τα δικά μας παιδιά θα γίνουν αυτό που είπες ότι θα γίνουν. Αυτό με ενόχλησε και ενόχλησε όλη την Ελλάδα και αδικεί τον Βόλο και εσένα, γιατί είσαι ένας καλός Δήμαρχος που δεν έχεις ανάγκη από τέτοια πράγματα για να γίνεις αρεστός. Με αγάπη στο λέω. Κι αν ψάχνεις εχθρούς, όχι σε μένα. Ψάξε σε άλλους που σε κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη σου. Εγώ ό,τι έχω να πω, το λέω δημόσια. Κι όταν έπρεπε να σε προστατέψω σε προσωπικό ζήτημα, επειδή φοράω παντελόνια, σε προστάτεψα».