Λάρισα: Αγνοείται για 12η ημέρα 41χρονος

366

Η τύχη του Παναγιώτη Καλέση αγνοείται από τις 31 Μαρτίου – Για την εύρεσή του ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 41χρονο Παναγιώτη Καλέση από τη Λάρισα που αγνοείται για 12η ημέρα.

Ο Παναγιώτης Καλέσης, το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου, είχε μεταβεί με τη μητέρα του στον Πλαταμώνα Πιερίας για να πάρουν κάποια έπιπλα με σκοπό να τα μεταφέρουν στο σπίτι τους στην Λάρισα. Κάποια στιγμή έφυγε για να πάει σε περίπτερο της περιοχής και έκτοτε δεν επέστρεψε.

Το onlarissa.gr είχε επικοινωνήσει με άτομα από το περιβάλλον του, τα οποία μιλούσαν για ένα άτομο που τα τελευταία χρόνια είχε αντιμετωπίσει ζητήματα. Εργάζονταν στη Λάρισα όπου ζει τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ασκώντας οικοδομικές εργασίας.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,80μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρα μπλούζα, σκούρο μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Για την εύρεσή του ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.