Λαμία – Έσπασαν τα νερά ενώ ταξίδευε – Γέννησε έξω από τα Επείγοντα ένα υγιέστατο κοριτσάκι

483

Λαμία – Έσπασαν τα νερά ενώ ταξίδευε – Γέννησε έξω από τα Επείγοντα ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Μεταμεσονύκτια επιχείρηση της αστυνομίας για 33χρονη εγκυμονούσα που της έσπασαν τα νερά ενώ ταξίδευε έξω από τη Λαμία. Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν το Κέντρο Άμεσης Δράσης (100) δέχτηκε τηλεφώνημα από οδηγό, ο οποίος είπε ότι βρίσκονται στον παράδρομο της εθνικής έξω από τη Λαμία και ότι έσπασαν τα νερά της εγκυμονούσας γυναίκας του και δεν γνωρίζουν αν θα προλάβουν να πάνε στο νοσοκομείο της πόλης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όσα περιπολικά και μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. ήταν διαθέσιμα εκείνη την ώρα έσπευσαν για να συνδράμουν, ώστε να φτάσει όσο πιο γρήγορα το αυτοκίνητο με την εγκυμονούσα στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Οι αστυνομικοί έκλεισαν φανάρια και κομβικές διασταυρώσεις και το αυτοκίνητο του ζευγαριού συνοδεία περιπολικών με σειρήνες έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί είχαν ενημερωθεί για το επείγον περιστατικό και ήταν σε αναμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η 33χρονη δεν πρόλαβε να μπει ούτε καν μέσα στο νοσοκομείο και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μόλις έφτασε έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Λαμίας.

Τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο κοριτσάκι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας και είναι μια χαρά στην υγεία τους.

Πηγή: in.gr