Κύπελλο ποδοσφαίρου, Αναβολή στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

121

osfp_panaitonilos

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα λάβουν χώρα αθλητικές δράσεις την Τετάρτη (26/1) σε Αττική και συνολικά σε 4 Περιφέρειες το οποίο σημαίνει αναβολή στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναιτωλικός


Ούτε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1).

Με απόφαση της Κυβέρνησης και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων την Τετάρτη (26/1) στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

“Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας”.

Θυμίζουμε ότι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου έχουν αναβληθεί τα παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό (25/1) και της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στις 26/1.

Κανονικά θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1, 20:00) ο αγώνας της Λαμίας με τον Άρη στην Φθιώτιδα. Στο 1ο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Πηγή: protothema.gr