ΚΘΒΕ: 7ο Φεστιβάλ Δάσους- Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουνίου

72

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος - Τρέχουσες Παραστάσεις

Μετά από τόσους μήνες αναμονής οι πνεύμονες πολιτισμού της Θεσσαλονίκης αναπνέουν ξανά. Τα ανοιχτά θέατρα του ΚΘΒΕ ζωντανεύουν και πάλι. Η έναρξη του Φεστιβάλ Δάσους είναι γεγονός. Για έβδομη χρονιά αποτελεί σημείο συνάντησης καλλιτεχνών δίνοντας τον δικό τους παλμό σε ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων υπόσχεται να μας «ταξιδέψει» και φέτος σε μοναδικές μουσικές βραδιές. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν και φέτος στη μεγάλη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, στο Θέατρο Δάσος και στο Θέατρο Γης.

Για όλες τις παραστάσεις η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή των θεατών στο χώρο. Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού και τέλος, οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Γιάννης Χαρούλης, Δευτέρα 14 & & Τρίτη 15 Ιουνίου στο Θέατρο Γης

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα , μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά».

Ας γεμίσουν λοιπόν οι αποστάσεις μεταξύ μας με τις φωνές και τα τραγούδια μας.

Η προπώληση εισιτηρίων θα είναι μόνο ηλεκτρονική: https://www.ticketservices.gr/event/giannis-xaroulis-2021