Κρήτη: Σε πρόγραμμα απεξάρτησης 46χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγό του – Επιστρέφει σπίτι του

444

Ο 46χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ ξυλοκοπούσε με ό,τι αντικείμενα έβρισκε μπροστά του την 37χρονη σύζυγό του – Παραδέχθηκε το πρόβλημα αλκοολισμού και έτσι ο εισαγγελέας του επέβαλε ποινή να παρακολουθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης – Η μητέρα μιλούσε με τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών

Πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ θα παρακολουθεί ο 46χρονος σύζυγος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών από την Κρήτη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για κατ’ επανάληψη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση στη σύζυγό του αλλά και στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του cretapost, ο 46χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του Εισαγγελέα Χανίων με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του να κάνει λόγο για κατ’ επανάληψη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση στη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους.

Ενώπιον του Εισαγγελέα ο 46χρονος φέρεται να παραδέχθηκε το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια αλλά και τις εν λόγω κατηγορίες που του αποδίδονται.

Έτσι, ο αρμόδιος Εισαγγελέας τού επέβαλλε ως ποινή να παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης από τον αλκοολισμό και έπειτα διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.

Πλέον, έπειτα και από αυτές τις εξελίξεις, ο 46χρονος είναι ελεύθερος… να επιστρέψει και να συνεχίσει να ζει στο ίδιο σπίτι με την 37χρονη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους (πρόκειται για ένα 3χρονο κορίτσι, ένα 8χρονο κορίτσι και ένα 11χρονο αγόρι).

Η καταγγελία έφτασε μέσω e-mail στις αρχές

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ξεκίνησε πριν τρεις ημέρες όταν στο αστυνομικό τμήμα στο Καστέλι Χανίων έφτασε ένα email που έκανε λόγο για σοβαρή και συστηματική κακοποίηση μίας γυναίκας από τον σύζυγό της καθώς και των τριών παιδιών.

Αυτεπάγγελτα ξεκίνησε η διακριτική έρευνα των αρχών στο… στόχαστρο των οποίων μπήκε η συγκεκριμένη οικογένεια.

Για έξι χρόνια κακοποιούσε τη σύζυγο και τα παιδιά του

Τα όσα ζούσε η μητέρα και τα τρία παιδιά φαίνεται ότι διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της προανάκρισης όπου φάνηκε ότι ο 46χρονος άνδρας από το 2016 μέχρι και τώρα ξεσπούσε πάνω τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν, πως ο 46χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ γρονθοκοπούσε, κλωτσούσε και χτυπούσε με ό,τι αντικείμενα έβρισκε μπροστά του την 37χρονη σύζυγό του πολλές φορές και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών.

Μάλιστα, το τελευταίο περιστατικό φαίνεται ότι σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής όταν ο 46χρονος επέστρεψε μεθυσμένος από την έξοδό του και έδειρε την σύζυγό του.

Είχαν πάει σε παιδοψυχολόγο τα παιδιά – Η μητέρα μιλούσε με την γραμμή κακοποιημένων γυναικών

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 37χρονη πολλές φορές κατά το παρελθόν είχε έρθει σε επαφή με την γραμμή κακοποιημένης γυναίκας χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε κάποια καταγγελία σε βάρος του συζύγου του.

Την ίδια ώρα, ο 46χρονος φαίνεται ότι κακοποιούσε και τα ίδια του τα παιδιά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, δύο από τα τρία παιδιά παρακολουθούνται εδώ και καιρό από παιδοψυχολόγο καθώς εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον πατέρα τους κλείστηκαν στον εαυτό τους και εμφάνισαν μαθησιακές δυσκολίες.

Πηγή: cretapost, Πρώτο Θέμα