Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρακολούθησε τη πρεμιέρα του My Style Rocks

της Ελευθερίας Καραμπίνη
14.01.2020 | 10:00 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Αποτέλεσμα εικόνας για σπυροπουλου

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί φέτος να βρίσκεται εκτός τηλεοπτικών πλατό αλλά δεν παύει να  παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

Μεγάλη πρεμιέρα έκανε εχτές το reality μόδας, My style rocks για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη συχνότητα του Σκάι. Τη πρώτη χρονιά το παρουσίαζε η Ευαγγελία Αραβανή ενώ πέρυσι το ρόλο της παρουσιάστριας τον είχε με μεγάλη επιτυχία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Φέτος τα πραγματα άλλαξαν για ακόμη μία φορά και ως προς τη παρουσιάστρια αλλά και ως προς της κριτική επιτροπή.  Τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς. Σταθερή άξια της κριτικής επιτροπής παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Στέλιος Κουδουνάρης. Παρουσιάστρια του φετινού MSR είναι η Κατερίνα Στικούδη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρακολούθησε τη πρεμιερα του MSR και μάλιστα ευχήθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram «Καλή Επιτυχία» τόσο στη νέα παρουσιάστρια όσο και στη κριτική επιτροπή.

Δείτε εδώ τη σχετική της ανάρτησηΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.