Κέιτ Μίντλετον: Είναι έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο της μελλοντικής βασίλισσας

152

kate2

Οι ειδικοί της μοναρχίας αναλύουν τον «ειρηνευτικό» ρόλο της μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι- Βιογράφος της μοναρχίας τονίζει πως η βασίλισσα την χρειάζεται, καθώς η πριγκίπισσα δείχνει  «πραγματισμό και υπομονή», όπως η Ελισάβετ

Η Κέιτ Μίντλετον είναι έτοιμη να «βγει μπροστά» και να αναλάβει το ρόλο της βασίλισσας σε αναμονή » μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου ισχυρίζεται ένας  βιογράφος της μοναρχίας. Μιλώντας αποκλειστικά στον FEMAIL, ο βιογράφος Φιλ Ντέμπιερ τόνισε ότι η Κέιτ “είναι αρκετά ώριμη για να αναλάβει το νέο της ρόλο” καθώς πλησιάζει η 10ετή επέτειος γάμου της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, 39 ετών, λέγεται ότι έπαιξε τον ρόλο του ειρηνιστή μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου την περασμένη εβδομάδα. Η στάση της αυτή έδειξε πως είναι ώριμη «όπως η βασίλισσα δεν κρατά μνησικακία, ούτε ζητά εκδίκηση».

Την επόμενη εβδομάδα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα γιορτάσουν την 10η επέτειο του γάμου τους με το ζευγάρι να πένθει ακόμα τον παππού του Ουίλιαμ, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε στις 9 Απριλίου. Ο βιογράφος είπε ότι «η Κέιτ συνειδητοποιεί ότι η Βασίλισσα τη χρειάζεται και τον Ουίλιαμ περισσότερο από ποτέ και θα κάνει ό, τι μπορεί για να την υποστηρίξει».


kate

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα