Κατσούλης: Η ερωτική εξομολόγηση στη Ρουμελιώτη – «Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπός μου»

117

sakis_katsoulis_marialena3893

«Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί, για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί και συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα» γράφει στο Instagram

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό του «Survivor» ως πρώην σύντροφοι, αλλά το ριάλιτι επιβίωσης τους ένωσε ξανά και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και το «All Star Game» με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, οι δυο τους αναρτούν  καθημερινά, στιγμιότυπα και βίντεο στο Instagram.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση. Αυτή τη φορά έκανε μία ερωτική εξομολόγηση δημόσια στη σύντροφό του με μια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

«Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης, είναι η δική μας ιστορία
Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με ΑΓΑΠΗ και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι, αγκαλιά! Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)