Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις, αν κολλήσω και τρίτη θα με στείλουν στη Γουχάν για πειραματόζωο»

339

ζαριφη

Δύσκολη περίοδος για την ηθοποιό, αφού εκτός την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, νόσησε και δύο φορές από κορωνοϊό
Με αφορμή την έναρξη της παράστασης Cavewoman, στην οποία και πρωταγωνιστεί, η Κατερίνα Ζαρίφη εξήγησε τους λόγους, που την ανάγκασαν να την καθυστερήσει μέχρι τώρα.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε πως η παράστασή της αναβλήθηκε πολλές φορές, λόγω προβλημάτων υγείας, καθώς πρόσφατα υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό.

«Πριν από λίγο καιρό έκανα μία επέμβαση. Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν, ξυπνάω και μου λέει η κοπέλα σας ναρκώσαμε, αλλά δεν έγινε η εγχείρηση γιατί σας έπεσε ο αιματοκρίτης. Μετά από 15 μέρες ξαναπάω, κάνω την εγχείρηση και όλα καλά», δήλωσε αρχικά.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, μετά το χειρουργείο πέρασε κι άλλο πρόβλημα υγείας, αφού νόσησε δύο φορές, τόσο από τη μετάλλαξη Δ όσο και από την Ο.

«Λίγες ημέρες μετά, έρχεται η Όμικρον στην Ελλάδα. Κολλάω και την Όμικρον, έχω κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις, αν κολλήσω και τρίτη θα με στείλουν στη Γουχάν για πειραματόζωο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr