Κατερίνα Παναγοπούλου: «Νιώθω άθλια όταν με βλέπω στα παπαρατσικά»

217

panagopoulou93

«Αισθάνομαι πολύ παράξενα, με νευριάζει το να κουτσομπολεύουν τη ζωή σου χωρίς να ξέρουν» είπε η δημοσιογράφος

Για τους ομηρικούς καβγάδες που είχε με τον αδερφό της, αλλά και τη σχέση της με τη δημοσιότητα μίλησε η Κατερίνα Παναγοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», η δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για τη δυσκολία της να κρατήσει το συναίσθημά της όσο παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας ότι προσπαθεί «με στρατιωτική πειθαρχία».

Στη συνέχεια, η δήλωσε ότι είναι εσωστρεφής και έκανε μία αναδρομή στα μαθητικά της χρόνια και στη σχέση της με τον αδερφό της. «Ήμουν μαθήτρια του 18 κι ο αδερφός μου του 20… Είχαμε ομηρικούς καβγάδες με τον αδερφό μου, τον Θάνο, τον οποίο λατρεύω. Δεν ξέρω πώς αποφύγαμε το έγκλημα, είχαμε έντονες κόντρες. Είναι δικηγόρος. Οι γονείς μας είναι υπέροχοι και πάντα εκεί να μάς ενθαρρύνουν. Μου κάνουν κριτική, δεν υπάρχει φορά που ο πατέρας μου να μην σχολιάσει, πάντα κάτι θα βρουν. Αυτό όμως σε γειώνει» είπε.

Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Παναγοπούλου αναφέρθηκε στις παπαράτσι φωτογραφίες της, που δεν της αρέσουν. «Νιώθω άθλια όταν με βλέπω στα παπαρατσικά. Πάντα έλεγα ήταν στημένα, αλλά δεν είναι. Αισθάνομαι πολύ παράξενα. Με νευριάζει το να κουτσομπολεύουν τη ζωή σου χωρίς να ξέρουν. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να διαβάζω. Ήταν εξαιρετικά σοκαριστικό. Η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση» ανέφερε.

Για τη μεταγραφή της από το STAR στο MEGA, είπε: «Είμαι εξαιρετικά σταθερός άνθρωπος παντού… Στη ζωή μου γίνομαι γλυκιά και τρυφερή. Δεν είναι κλισέ ότι τρομάζουν οι άντρες από τις δυναμικές γυναίκες. Το έχω νιώσει, και δεν έχει επόμενη μέρα».

«Ήμουν πολύ σίγουρη ότι θα γίνω παρουσιάστρια δελτίου» δήλωσε τέλος.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ