Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έχω δεχτεί bullying στα social media, δολοφονία χαρακτήρα»

470

katerina_panagopoulou

«Όταν λες την άποψή σου σε κάποιον δεν θα αρέσει» δήλωσε η δημοσιογράφος

Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί στα κοινωνικά δίκτυαστις εκλογές και στις δημοσκοπήσεις, ανάμεσα σε άλλα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σχετικά με τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε: «Έχω δεχθεί bullying στα social media όπως και οι περισσότεροι. Όταν λες την άποψή σου σε κάποιον δεν θα αρέσει. Δέχεσαι bullying, στοχοποίηση, δολοφονία χαρακτήρα. Χαίρομαι που αυτές οι εκλογές έδειξαν ότι και τα social media πέφτουν έξω. Αυτή η τοξικότητα, αυτή η διάθεση να στοχοποιήσουμε κάποιον, δεν περνάει στον κόσμο, είναι ένας μικρόκοσμος. Τα social media δεν ήταν ηχεία, ήταν ηχώ, ακούγαν τη φωνή τους, δεν εκπέμπουν τη φωνή της κοινωνίας. Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε και τελικά κάποιος τα διαβάζει διαγώνια».

«Είχα μπει στη διαδικασία να κάνω μήνυση για ένα tweet που μού είχαν χρεώσει και δεν το είχα γράψει εγώ. Είμαστε μία δυνατή ομάδα στο MEGA, δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε αρεστοί, μας ενδιαφέρει να λέμε την αλήθεια» ανέφερε η δημοσιογράφος στο τέλος.