Κάνιε Γουέστ: Έξαλλος με τις φήμες που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να τον χωρίζει πρώτη

126

kanye

Εκείνος λέει ότι ήταν δική του απόφαση

Εξαιρετικά ενοχλημένος είναι ο Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν, καθώς η σταρ ισχυρίζεται ότι ήταν δική της απόφαση να χωρίσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Vanity Fair.

kim_kanye_west

Από όταν διέρρευσε η είδηση του χωρισμού τους, η σταρ του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» δήλωσε ότι το διαζύγιο ήταν δική της πρωτοβουλία, προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά της, την εικόνα της και να κερδίσει την ηρεμία της. Σύμφωνα όμως, με πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο τραγουδιστής ήταν αυτός, που δεν άντεξε άλλο δίπλα της, καθώς όπως τής έλεγε επί περίπου έναν χρόνο «δεν υπάρχει τίποτα πλέον, που να τούς συνδέει, πέρα από τα παιδιά τους». Σε αντίθεση με εκείνον, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε κάθε προσπάθεια για να σώσει τον γάμο τους.

Όπως προσθέτει η πηγή: «Ο Κάνιε Γουέστ τήν άφησε να καταθέσει πρώτη την αίτηση διαζυγίου για να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια της. Εκείνη, όμως, χρησιμοποίησε αυτή την κίνηση για να καταφέρει να τού αποσπάσει χρήματα για διατροφή». Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο δύο μήνες μετά την αίτηση της πρώην συζύγού του, ο τραγουδιστής αρνήθηκε να δώσει χρήματα για διατροφή.

kanye_kim

Η αρχική συναίνεση και των δύο στο διαζύγιο με συνεπιμέλεια των παιδιών τους, παρουσίαζε την εικόνα πως δεν υπήρχαν προβλήματα, αλλά αντιθέτως ήταν μια κοινή απόφαση, που θα δρομολογούνταν χωρίς εντάσεις. Και έτσι ήταν μέχρι που η σταρ ξεκίνησε να διαρρέει φήμες, που κυκλοφορούσαν ότι «εκείνη τού έδωσε τα παπούτσια στο χέρι».

Βέβαια, πηγή από το περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν αναφέρει ότι ήταν εκείνη, η οποία είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο, τουλάχιστον έναν χρόνο πριν. Μάλιστα, επισημαίνει ότι η σταρ έκανε υπομονή τόσο καιρό, λόγω της πίεσης, που τής ασκούσε ο Κάνιε Γουέστ να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ευκαιρία.

Ας σημειωθεί ότι η έκρηξη του τραγουδιστή προέκυψε την επόμενη μέρα της λαμπερής εξόδου της Κιμ Καρντάσιαν στο Μαϊάμι , όταν και κυκλοφόρησαν οι κοινές φωτογραφίες της με τον Μαλούμα.

maluma

Πηγή: protothema.gr