Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ολονύχτια επιχείρηση του στρατού στην Αττική Οδό – Τριτοκοσμικές συνθήκες

121

Οι στρατιώτες μοιράζουν τρόφιμα, νερά και κουβέρτες στους ταλαιπωρημένους οδηγούς. Προσπαθούν δε να τους καθοδηγήσουν βάσει των εντολών της Αστυνομίας.

Η ταλαιπωρία των οδηγών στην Αττική Οδό, που εγκλωβίστηκαν εξαιτίας της χιονοθύελλας και των κακών χειρισμών της εταιρείας που τη διαχειρίζεται, δεν έχει τελειώσει. Μετά τα μεσάνυχτα πολλοί παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης και του αδιεξόδου που διαγραφόταν είναι ότι κινητοποιήθηκε ο στρατός προκειμένου να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των οδηγών και των επιβατών των αυτοκινήτων, που μένουν ακινητοποιημένα σχεδόν 12 ώρες, χωρίς νερό, φαγητό, κτλ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο στρατός έχει φτάσει σε όλα τα προβληματικά σημεία, η επιχείρηση απεγκλωβισμού έχει ξεκινήσει, ενώ σταδιακά αυξάνεται ο αριθμός των στρατιωτών. Μάλιστα βάσει της ενημέρωσης αυτό θα διαρκέσει όλο το βράδυ.

Μοιράζουν τρόφιμα, νερά, κουβέρτες και με εντολές της Αστυνομίας οδηγούν τον κόσμο (όσους θέλουν) εκεί που τους υποδεικνύουν επι τόπου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr