Καιρός: Ανεβαίνει από σήμερα το θερμόμετρο

60

Αίθριος θα είναι γενικά σήμερα Τρίτη (11/2) ο καιρός ενώ αναμένεται και αύξηση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας. 

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4- 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία η θερμοκρασία από 2 -17 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Θεσσαλονίκη, γενικά ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ενδέχεται να βρέξει τοπικά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-17 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις, πολύ μικρή όμως η πιθανότητα βροχής. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 20 βαθμούς ενώ στη  Κρήτη και στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 6 -7 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα κυμανθει από 9 -18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθει από 10 -17 βαθμούς ενώ στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 19 βαθμούς.