ΗΠΑ: Το viral φιλί της Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Καμάλα Χάρις που συζητήθηκε

316

jill

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ φίλησε στο στόμα τον σύζυγο της αντιπροέδρου της χώρας στην ομιλία του Μπάιντεν για την Κατάσταση της Ένωσης

Έναν ιδιαίτερα θερμό χαιρετισμό αντάλλαξαν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ με τον σύζυγο της αντιπροέδρου της χώρας λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του Τζο Μπάιντεν για την Κατάσταση της Ένωσης.

Οι κάμερες που βρίσκονταν στο Κογκρέσο το βράδυ της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) κατέγραψαν την άφιξη της Τζιλ Μπάιντεν, η οποία χαιρέτισε αρκετό κόσμο προτού κατευθυνθεί προς τη μεριά του πανεπιστημιακού Ντάγκλας Έμχοφ, συζύγου της Καμάλα Χάρις, για να καθίσει δίπλα του και να παρακολουθήσει την ομιλία.

Φτάνοντας κοντά στον Έμχοφ, που χειροκροτούσε όρθιος καλωσορίζοντάς την (όπως και ο κόσμος στα γύρω καθίσματα) του έπιασε το χέρι και αντάλλαξαν κάτι που έμοιαζε με πεταχτό φιλί στο στόμα. Ο οικείος χαιρετισμός δεν φάνηκε να ξενίζει τους παρευρισκομένους που είχαν το βλέμμα τους στραμμένο πάνω τους, οι οποίοι συνέχισαν να χειροκροτούν χαμογελαστοί.

Στο Ίντερνετ ωστόσο οι αντιδράσεις ήταν αρκετά διαφορετικές, με πολλούς να σχολιάζουν ότι αιφνιδιάστηκαν από τον τρόπο που επέλεξε να χαιρετίσει τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις η Τζιλ Μπάιντεν. To φιλί απασχόλησε και αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, με τη New York Post να το χαρακτηρίζει… «παράξενο».