ΗΠΑ: 16χρονος αθλητής πέθανε μέσα σε 24 ώρες από τη διάγνωση της λευχαιμίας

303

Athlitis

«Ήταν ένας απόλυτα υγιής και ευτυχισμένος νεαρός άνδρας χωρίς κανένα σημάδι ασθένειας», λέει ο πατέρας του άτυχου νέου

Μια οικογένεια από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ βυθίστηκε στο πένθος μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου γιου τους. Ο νεαρός διαγνώστηκε με λευχαιμία και μέσα σε 24 ώρες έφυγε από τη ζωή.

Ο Kyle Limper πέθανε στις 13 Απριλίου από μόλυνση του αίματος που προκλήθηκε από τον καρκίνο που ανακαλύφθηκε την ίδια μέρα, σύμφωνα με τη νεκροψία.

Απαρηγόρητοι οι γονείς τους δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε τόσο ξαφνικά. «Πριν από τις 13 Απριλίου, ήταν ένας απόλυτα υγιής και ευτυχισμένος νεαρός άνδρας χωρίς κανένα σημάδι ασθένειας. Απλώς ήρθε και τον πήρε την ίδια μέρα», αναφέρεται στη νεκρολογία του.

Ο πατέρας του, Ken Limper, δήλωσε στο Fox 29 ότι αρχικά πήγε τον γιο του σε επείγοντα ιατρεία για πόνους στην πλάτη, αφού προηγουμένως ο Kyle είχε παίξει μπάσκετ.

«Μου είπαν ότι σε δύο μέρες, αν δεν καλυτερέψει, να τον πάω πάλι στο νοσοκομείο. Λοιπόν, σε δύο μέρες δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος», είπε ο πατέρας. «Δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι και έπρεπε να τον βοηθήσω να σηκωθεί και να τον σηκώσω, και μετά έπεφτε πάλι στο κρεβάτι».

Athlitis1

Ο Limper μεταφέρθηκε τελικά εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί είπαν ότι τα όργανα του αθλητή πολλαπλών αθλημάτων κατέρρεαν από τη λευχαιμία.

Μέσα σε 24 ώρες από την άφιξή του στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή.

«Ήταν σαν εφιάλτης», δήλωσε ο Ken Limper. «Κάθε λεπτό που περνούσε γινόταν όλο και χειρότερα. Δεν θα ευχόμουν αυτό το συναίσθημα ή την κατάσταση σε κανέναν», δήλωσε η μητέρα του 16χρονου Jodi Taffe.

Η οικογένεια συγκεντρώνει χρήματα στο GoFundMe για τα έξοδα της κηδείας.

Ο άτυχος Kyle ήταν ποδοσφαιριστής, έκανε στίβο πάλη και ήταν αριστούχος.

Είχε όνειρα να παίξει ποδόσφαιρο στο κολέγιο και να σπουδάσει ποινικό δίκαιο για να εργαστεί στο FBI ή σε μονάδα έρευνας σκηνών εγκλήματος. Ο Limper ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τον τομέα αυτό που σχεδίαζε να μελετήσει με πραγματικούς πράκτορες του CSI στην Ουάσινγκτον αυτό το καλοκαίρι.

«Όλα αυτά πηγάζουν από την αγάπη του για τους υπερήρωες», έγραψε η οικογένειά του. «Ήθελε να σταματήσει όλο το κακό σε αυτόν τον κόσμο και να βάλει τους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν τη ζωή τους με ασφάλεια. Όπως πάντα, ο Κάιλ σκεφτόταν όλους τους άλλους».