Ιωάννα Τούνη: Με κράζει η μισή Ελλάδα, λέει σε TikTok βίντεο που χορεύει

136

toyni03

Μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο από το ταξίδι της στο Λας Βέγκας

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο TikTok νέο βίντεο, κάνοντας ένα trend που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στην πλατφόρμα.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις της, η instagrammer έδειξε στους διαδικτυακούς ακολούθους της, πώς τα περνάει στην Αμερική, όπου ταξίδεψε πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα το Λας Βέγκας και το Σικάγο. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, η ίδια μάλλον δέχτηκε αρνητικά σχόλια για τις αναρτήσεις της στα πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία, από όπου ανέβασε στιγμιότυπα και κλιπ. Αυτό τουλάχιστον, αφήνει να εννοηθεί μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok προφίλ της.

Πολλοί αναρτούν κλιπ με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «LA LA LA» και γράφουν διάφορα, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Με τη σειρά της, η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα παρόμοιο βίντεο που χορεύει το κομμάτι και στην ανάρτησή της έγραψε ότι την «κράζουν» στην Ελλάδα. Ειδικότερα, έγραψε: «Εν τω μεταξύ, εγώ ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα».

Το TikTok της Ιωάννας Τούνη

@j.touniΣυμπεθέρες μου αυτό ειναι το ΣΩΣΤΟ το mood για να σκάνε οι haters❤️ ΟΥΣΤΤΤΤ #fy #fyp #tiktokgreece

♬ LALALALA – Marina Satti

Λίγο πιο πριν από το TikTok με τη «μισή Ελλάδα» που την «κράζει» η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στην ίδια πλατφόρμα ένα κλιπ, όπου εκφράζει τον ενθουσιασμό της με τον μεγάλο μπουφέ που είχε το ξενοδοχείο, στο οποίο πιθανότατα διαμένει.

@j.touniΈχω παθει ΣΟΚ! Τι λες?? Αξίζει τα λεφτά του ο μπουφές στο ξενοδοχείο μου Las Vegas ή οχι? #vegas #vegastiktok #fy #foryoupage #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Την ίδια ώρα συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στο Σικάγο, τα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια που έχει επισκεφτεί και τη θέα από το δωμάτιό της.

Τα στιγμιότυπα που ανάρτησε


toyni992
toynni332
τtoyni2