Ιωάννα Τούνη: Εκνευρισμένη με τους followers της – «Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε»

182

ioanna-touni__4_

«Μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; » γράφει η Instagrammer

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα και τα σχόλια που δέχεται καθημερινά από τους διαδικτυακούς της φίλους για το μωρό της είναι αμέτρητα.

Ωστόσο, δεν είναι όλα θετικά, όπως αποκαλύπτει στα story της στο Instagram. Δέχεται έντονη κριτική για ό,τι κι αν δημοσιεύει, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατακεραυνώνουν σε προσωπικά μηνύματα για τον τρόπο που μεγαλώνει τον γιο της.

Πρόσφατα, «ξέσπασε» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού για τα σχόλια που δέχτηκε, επειδή έβγαλε το μωρό της στα χιόνια, ενώ στη συνέχεια, κρίθηκε ξανά για κάποια βίντεο που δημοσίευσε και στο βάθος, φαινόταν το μωρό της χωρίς ρούχα, αλλά σκεπασμένο. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως η Instagrammer αφήνει το μωρό της να κρυώνει, γιατί περιμένει χορηγίες για ρούχα.

Αυτή τη φορά, «τα άκουσε» από το κοινό της, επειδή δήλωσε πως τώρα που σαράντισε θα ήθελε να ξεκινήσει το γυμναστήριο. Ωστόσο, οι χρήστες του Instagram δεν θεώρησαν την επιλογή της «καλή ιδέα».

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ@τ@κια… Έχω τα πάντα μαζί μου. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς, δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά», είπε.

Στη συνέχεια, έγραψε πάνω στο story της: «Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα… και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια. Ηρεμήσατε τώρα;».