Ίντρις Έλμπα: Δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

178

idriselba

Το όνομα του ηθοποιού ήταν το πρώτο υποψήφιο για τον ρόλο – Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε την πρόταση και τερμάτισε τις συζητήσεις με την  παραγωγή

Αν και το όνομά του ήταν το επικρατέστερο για τον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ, ο Ίντρις Έλμπα είπε το «όχι» στους παραγωγούς της διάσημης σειράς ταινιών, προκειμένου να αφιερωθεί σε άλλους ρόλους.

Ο 49χρονος σταρ τον τελευταίο χρόνο έκανε συζητήσεις με το franchise, προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του πράκτορα 007, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να αποκαλύπτει σύντομα το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως δεν θα ήθελε να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ, καθώς υπάρχουν άλλοι ρόλοι που θεωρεί ότι του ταιριάζουν καλύτερα. Μάλιστα, πρότεινε στους παραγωγούς μια λίστα με ονόματα ηθοποιών που πιστεύει ο ίδιος ότι ταιριάζουν να υποδυθούν τον διάσημο πράκτορα.

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στη Sun: «Οι θαυμαστές και η παραγωγός, Μπάρμπαρα Μπρόκολι τον ήθελαν, αλλά εκείνος θέλει να δημιουργήσει κάτι για τον εαυτό του. Ωστόσο, πρότεινε πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να παίξουν τον 007. Συνομιλεί καιρό με τους παραγωγούς για τη λήψη μιας απόφασης, ωστόσο αρνήθηκε».

Στην πρεμιέρα της ταινίας «The Harder They Fall» το 2021, ο Ίντρις Έλμπα είχε αποκαλύψει ξανά την πρόθεσή του να αρνηθεί τον ρόλο, όμως τότε, κανείς δεν είχε πάρει τη δήλωσή του στα σοβαρά.

«Δεν θα γίνω ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Είμαι ίσως ο πιο διάσημος Μποντ στον κόσμο και δεν έχω παίξει καν τον ρόλο. Φτάνει πια, δεν μπορώ να το συζητάω άλλο», είχε πει τότε, όμως όλοι θεωρούσαν πως απλά δεν ήθελε να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες, πριν υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο.

Μετά τον Ίντρις Έλμπα, οι ηθοποιοί που έχει λάβει υπόψιν της η παραγωγή για τον ρόλο είναι οι Τομ Χάρντι, Ρετζέ – Ζεν Πέιτζ και Ρίτσαρντ Μάντεν.