Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αγάπη έχω, δεν μου χρειάζεται άλλη»

173

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό με τον SNIK: «Αγάπη έχω, δεν μου χρειάζεται  άλλη» - YourTipster.gr

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά το φινάλε της εκπομπής της Pop Up, στον Alpha.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Σου Κου family» και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, δήλωσε ευτυχισμένη για όσα έζησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αποκάλυψε ότι και τη νέα χρονιά στο ίδιο κανάλι, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της.

Όσο για το αν το καλοκαίρι θα τη βρει με έναν νέο έρωτα, η Ηλιάνα απάντησε ότι έχει όση αγάπη χρειάζεται και δεν χρειάζεται άλλη.

«Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι γεμάτη χαρά, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εσάς, και τον κόσμο, που έρχεστε εδώ, τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τους ανθρώπους που είναι μπροστά, όλους εκείνους που μας βλέπουν και εκείνους που μας δίνουν την ευκαιρία να μας βλέπουν. Είμαι τόσο χαρούμενη, σας ευχαριστώ για όλα.

Θα με δείτε του χρόνου, τον Σεπτέμβρη, στο ίδιο κανάλι αλλά τα υπόλοιπα θα τα πει ο σταθμός όπως είθισται και πρέπει να γίνεται. Το καλοκαίρι θα ηρεμήσω, θα ξεκουραστώ, θα φάω και όλα θα είναι καλά. Το καλοκαίρι θα με βρει μια χαρά, αγάπη έχω δε μου χρειάζεται άλλη. Είμαι μια χαρά», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: in.gr