Η Βρετανία είναι η δεύτερη πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο – Ποιά είναι η πιο χαρούμενη

297

Σύμφωνα με τον μη κερδοσκοπικό ερευνητικό οργανισμό Sapien Labs, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επισήμως η δεύτερη πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, το Ηνωμένο Βασίλειο μαστίζεται από δίκαιες και άδικες διχόνοιες. Συχνά φαίνεται ότι οι νέοι στρέφονται εναντίον των ηλικιωμένων, οι ενοικιαστές εναντίον των ιδιοκτητών σπιτιού, οι Remainers εναντίον των Brexiteers, οι ρεπουμπλικάνοι εναντίον των βασιλικών. Αλλά τώρα, μια νέα έκθεση αποκάλυψε ότι είναι όλοι ενωμένοι στο να είναι απίστευτα δυσαρεστημένοι.

Η Δομινικανή Δημοκρατία αναδείχθηκε ως η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου, ενώ η Σρι Λάνκα και η Τανζανία κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα

Σύμφωνα με τον μη κερδοσκοπικό ερευνητικό οργανισμό Sapien Labs, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επισήμως η δεύτερη πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο. Ο οργανισμός διεξήγαγε έρευνα σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους σε 71 χώρες για την ετήσια έκθεσή του Mental State of the World, προκειμένου να μετρήσει πώς η «εσωτερική κατάσταση των ανθρώπων επηρεάζει την ικανότητά τους να λειτουργούν στο πλαίσιο της ζωής τους».

Χρησιμοποιώντας τα ευρήματά τους, συνέταξαν μια κατάταξη των πιο ευτυχισμένων και των πιο δυστυχισμένων χωρών στον κόσμο. Το Ουζμπεκιστάν αναδείχθηκε ως η πιο δυστυχισμένη χώρα του κόσμου, με το Ηνωμένο Βασίλειο να έρχεται στη δεύτερη θέση. Κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ζουν μέσα σε πόλεμο και ανθρωπιστικές κρίσεις σε χώρες όπως το Ιράκ, η Υεμένη και η Ουκρανία εξακολουθούν να είναι πιο ευτυχισμένοι από τους Βρετανούς.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com