Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε ότι θα κινηθεί νομικά για άρθρο που έγραφε για τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας

347

Η 33χρονη είχε ζητήσει από ιστοσελίδα να κατεβάσει την είδηση  τον Απρίλιο της περασμένης χρονιάς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από ιστοσελίδα να κατεβάσει την είδηση της διασωλήνωσης της κόρης της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021,  και μάλιστα παρά το γεγονός ότι αυτό δεν άφηνε αιχμές για την οικογένεια, αποκάλυψε σήμερα συντάκτρια του συγκεκριμένου site.

«Είχαμε καλύψει τον θάνατο της Μαλένας το 2019 όσο και της Ίριδας το 2021. Είχαμε δημοσιεύσει τους θανάτους, τα μηνύματα της οικογένειας που έδειχναν συγκλονισμένοι από τους χαμούς των παιδιών και γενικότερα όλο το ιστορικό των θανάτων. Τον Απρίλιο του 2021 μαθαίνοντας ότι η Τζωρτζίνα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ δεν μπορούσαμε παρά να αναδείξουμε ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας για αυτή την οικογένεια. Το δημοσιεύουμε και μέσα σε λίγες ώρες δεχθήκαμε το μήνυμα της μητέρας η οποία μας ζητούσε επιτακτικά να κατεβάσουμε το άρθρο και να μην δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα», ανέφερε η συντάκτρια του ιστότοπου infokids.gr, Κωνσταντίνα Ντουντούμη,  μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega»

«Κατεβάστε το άρθρο τώρα σας παρακαλώ για το παιδί μου γιατί θα κινηθώ νομικά, ευχαριστώ», έγραφε το μήνυμα που έστειλε στην ιστοσελίδα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αναλογιζόμενη το τί έχει συμβεί τώρα, νομίζω ότι δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα στο ότι ένα ακόμα παιδί της οικογένειας αντιμετωπίζει πρόβλημα. Το άρθρο δεν είχε αιχμές για την οικογένεια, απεναντίας είχαμε γράψει ότι η μοίρα τους επιφυλάσσει πολύ άσχημα πράγματα. Στα σχόλια που είχε το άρθρο, όλοι αφήναν σχόλια ότι ίσως υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα το οποίο μπορεί και να βοηθούσε και την οικογένεια να χτίσει κάποιο άλλοθι. Σίγουρα μας παρακολουθούσε γιατί, για να ζητήσει να το βγάλουμε σημαίνει ότι μας έβλεπε. Μόνο η ίδια η μητέρα απευθύνθηκε σε μας και όχι ο πατέρας», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων η κ. Ντουντούμη ανέφερε ένα περιστατικό που ένας άνδρας κάλεσε την ιστοσελίδα και απειλούσε. «Αρχές Μαρτίου 2022 λάβαμε ένα τηλεφώνημα από έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μας απείλησε, μας έριξε έναν οχετό από βρισιές και κακά σχόλια και απαιτούσε να μην ασχοληθούμε ξανά με το θέμα και να μην ασχολούμαστε με τη μητέρα, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε. Επιφυλασσόμαστε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη», κατήγγειλε η κ. Ντουντούμη.