Ελεονώρα Μελέτη: Νοσηλεύεται γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

της Ελευθερίας Καραμπίνη

391

Η γιαγιά της παρουσιάστριας βρίσκεται στο νοσοκομείο

H γιαγιά της Ελεονώρας Μελέτη βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς πριν  από λίγες ημέρες  έσπασε το ισχίο της και έπρεπε να χειρουργηθεί.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τη γιαγιά της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα η ίδια έγραψε: «Τη βλέπεις τη γιαγιά ε?

89 ετών σήμερα…

τη Παρασκευή εισήχθη εσπευσμένα στο @metropolitanhospital_ γιατί έσπασε το ισχίο της. Βέβαια μη φαντάζεστε καμιά γριούλα κατάκοπη να σκάει μύτη…

η γιαγιά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με λεοπάρ ρόμπα, κόκκινο μακρύ νύχι κ κοσμήματα. Όπως δηλ ήταν στο σπίτι της την ώρα που έπεσε. Μέχρι να χειρουργηθεί είχε απλά κλέψει τις εντυπώσεις.

«Γιαγιά, θα σου κάνουν καρδιογράφημα» της λέω… δε πιστεύω να σαι ερωτευμένη κ να φανεί γιατί θα χτυπάει η καρδιά σου δυνατααα τα τα τα» …πάρτη κάτω από τα γέλια.
Με ρώτησε τι έχει, τίποτα της λέω!

«Να κάνεις το σταυρό σου που σου κλήρωσε το «πέσιμο» γιατί από το άλλο δε γλιτώνει κανείς!» Δως της να κακαρίζει στα επείγοντα.

«Μιας κ είσαι εδώ όμως μήπως μπούμε για ένα τραβηγματάκι?»
Τη ρωτάω…

«Όχι μου λέει, εγώ θέλω να μαι φυσική… (πάρε να χεις)

«Γιαγιά έχω κάνει casting τους νοσηλευτές, να χεις τους πιο κούκλους!» Της λέω…

«Μπα σε καλό , τι να τους κάνω… στην ηλικία μου τους βαριέσαι τους αντρες… ( να κ τα μυστικά της ζωής)

Όλα καλά πήγαν! Χάρη στο κο Χρήστο Θέο, το χειρουργείο πήγε περίφημα κ η γιαγιά αύριο θα φύγει για σπίτι! Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό μας κο Θέο , το @metropolitanhospital_ για φροντίδα κ όλο το ευγενέστατο προσωπικό.
Η μόνη ανησυχία της γιαγιάς ήταν μη της βγάλουν τα κοσμήματα της την ώρα του χειρουργείου. Αν της βγάζανε το οξυγόνο δεν την πολύ έκαιγε… τα δαχτυλίδια της ήθελε…

Κατά τα άλλα αν δεν είχα κ τη κουμπαρά @poulopom_ να λύνει κ να δένει δεν ξέρω τι θα έκανα. Αυτό το κορίτσι… αχ αυτό το κορίτσι.

Βέβαια η νύχτα δε τελείωσε σωστά γιατί εκεί στη γειτονιά τα σουβλάκια αργούν πάνω από μια ώρα κ αυτό εινσι πλήγμα για τη περιοχή.

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!!!»

Δείτε την  ανάρτηση της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)