Η Ιωάννα Τούνη «αδειάζει» γνωστή της που της έστειλε καταλάθος μήνυμα και την αποκαλεί «φθηνιάρα» – «Είσαι κακιασμένη»

310

fsgsdfgdasgadgda

Αν και το μήνυμα μάλλον προοριζόταν για αλλού, η αποστολέας καταλάθος το έστειλε τελικά στην ίδια την influencer – Ποια ήταν η απάντησή της

Το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε καταλάθος από μία «φίλη» της αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer ανάρτησε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγούσε τι συνέβη και γιατί μία φίλη της, την έβρισε.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη ακούγεται να λέει: «Χθες γνωστο-φίλη μου, νομίζω ότι πάει να στείλει μήνυμα σε άλλον και να με κράξει και κατά λάθος το στέλνει σ’ εμένα. Και εννοείται πως πήρε και απάντηση».

Πάνω στο βίντεο, που δημοσίευσε η γνωστή influencer πρόσθεσε ένα screenshot από το μήνυμα που έλαβε, το οποίο γράφει: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@ στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό, γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

ιωαννα_τουνη

Τότε, η ίδια της απάντησε: «Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχεις ποτέ τα πάντα “τζαμπέ” όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Χρόνια πολλά».

Με αφορμή το μήνυμα που έλαβε, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δώσει μία συμβουλή στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας! Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα για εμάς. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας», έγραψε η γνωστή influencer.

Πηγή: protothema.gr