«Η Γκισλέιν μου έκανε μάθημα πεολειχίας σε κοκτέιλ πάρτι» λέει η πρώην ερωμένη του Μπόρις Τζόνσον

311

ghislaine_epstein_art

«Ο  πατέρας της την δίδαξε να μισεί τις γυναίκες» γράφει στη Sun η Πετρονέλα Γουάιατ – «Η σχεδόν παθολογική επιθυμία της να ικανοποιεί τους άνδρες έμοιαζε με εκείνη… γκέισας»

Αντιμέτωπη με πολλά χρόνια φυλάκισης βρίσκεται η Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία βρέθηκε πρόσφατα ένοχη για sex trafficking, αφού αποδείχθηκε στη δίκη της ότι βοηθούσε τον παιδεραστή εκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν να αποκτά πρόσβαση σε νεαρά, ευάλωτα κορίτσια για να ικανοποιεί τις άρρωστες ορέξεις του.

Ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία για την ανακοίνωση της ποινής της 60χρονης γυναίκας, που δυνητικά θα μπορούσε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή, τα βρετανικά ΜΜΕ δεν έχουν σταματήσει στιγμή να ασχολούνται με την κοσμική που κατέληξε από τα μεγάλα σαλόνια… στη φυλακή. Ατομα που τη γνώρισαν σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή σε πιο προσωπικό επίπεδο σκιαγραφούν το προφίλ της socialite που ήταν ένα από τα πιο κοντινά πρόσωπα του αυτόχειρα μεγιστάνα και είχε συνδέσει άρρηκτα τη ζωή της μαζί του.

Με άρθρο της στην εφημερίδα Sun, η δημοσιογράφος Πετρονέλα Γουάιατ, πρώην ερωμένη του σημερινού πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, μοιράζεται με τους αναγνώστες τις δικές της εμπειρίες: Από την πρώτη φορά που γνώρισε την Γκισλέιν στα 16 της χρόνια, μέχρι το «μάθημα πεολειχίας» που της είχε προσφέρει μια δεκαετία αργότερα σε ένα κοκτέιλ πάρτι. Περιγράφει την Γκισλέιν ως μία γυναίκα που απέπνεε έντονη σεξουαλικότητα και επιδείκνυε μια επιθυμία να ικανοποιεί τους άνδρες συντρόφους της η οποία θύμιζε… γκέισα.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα