Γρηγόρης Βαλτινός: Για το μόνο που καυχιέμαι είναι ότι έδωσα στα παιδιά μου μια σπουδαία μητέρα

93

valtinosΔεν την ενδιαφέρει καθόλου ότι είναι παντρεμένη με τον Βαλτινό, ίσα – ίσα κρύβεται, πρόσθεσε για τη σύζυγό του

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για τη σύζυγό του και τα παιδιά που απέκτησαν από τον γάμο τους.

Τον ηθοποιό υποδέχτηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» η Αθηναΐς Νέγκα το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου και περιέγραψε την καλή επικοινωνία που έχει με τα παιδιά του, με τα οποία όπως είπε έχει φτάσει σε ένα σημείο φιλίας, χωρίς να έχει χαθεί ο ρόλος του γονέα.

Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Βαλτινός τόνισε ότι: «Για το μόνο πράγμα που καυχιέμαι είναι ότι τους έδωσα μια σπουδαία μητέρα, επέλεξα μια σπουδαία μητέρα».

Στην ίδια συζήτηση, ο ηθοποιός συνέχισε: «Δεν την ενδιαφέρει καθόλου ότι είναι παντρεμένη με τον Βαλτινό, ίσα – ίσα κρύβεται. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιδιά περνάνε πολύ χρόνο με τη μητέρα και πρέπει αυτό το πράγμα να αποδώσει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκάλυψε πως αν φτάσει στα όριά του «σπάνε οι τοίχοι από τις φωνές» του.

«Λένε πόσο ήρεμος είμαι έτσι και νευριάσω σπάνε οι τοίχοι από τις φωνές. Έχω φτάσει στα όριά μου επειδή είμαι πάρα πολύ υπομονετικός, πάρα πολύ ευγενής. Ειδικά με ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια ισχύ με εμένα, σε μία δουλειά, στην κοινωνία, δεν έχουν την αναγνωρισιμότητά μου, τις ευκολίες που έχω. Ειδικά με αυτούς είμαι πέρα από το κανονικό ευγενής και προστατευτικός αλλά σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρω μπορώ να ξεφύγω και να τρομάξει το σύμπαν» ανέφερε.